För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lunchlådesallad

Betyg (1-5):
4.17 (6 betyg)

En god och matig sallad med fetost, zucchini och pesto.

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl kokt, kallt matvete
  • 2 msk pesto
  • 1 dl kidneybönor
  • 75 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackade oliver
  • 0.5 dl soltorkade tomater
  • 0.5 strimald liten rödlök
  • 6 delade cocktailtomater
  • 1.5 dl riven zucchini
  • 8 basilikablad
  • Till servering:
  • rostade solroskärnor
  • bröd
  • hummus
  • krasse

Gör så här

  1. Blanda matvete med pesto och lägg i botten på en burk. Smaka ev av med salt.
  2. Lägg bönor, fetaost, oliver, soltorkade tomater och rödlök i lager ovanpå matvetet.
  3. Fortsätt med med tomater, zucchini och basilikablad.

Till servering

  1. Vid servering, strö över solroskärnorc och ät med bröd och hummus toppad med krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anne Bouveng Teike

2014-02-05

Fantastiskt gott!

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Caesarsallad med räkor

(29)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Lax- och spenatpaj

(99)

Belugalasagne

(44)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(26)

Majs- och zucchiniplättar

(18)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2 dl kokt, kallt matvete
  • 2 msk pesto
  • 1 dl kidneybönor
  • 75 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackade oliver
  • 0.5 dl soltorkade tomater
  • 0.5 strimald liten rödlök
  • 6 delade cocktailtomater
  • 1.5 dl riven zucchini
  • 8 basilikablad
  • Till servering:
  • rostade solroskärnor
  • bröd
  • hummus
  • krasse

Lunchlådesallad

Betyg (1-5):
4.17 (6 betyg)

En god och matig sallad med fetost, zucchini och pesto.

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda matvete med pesto och lägg i botten på en burk. Smaka ev av med salt.
  2. Lägg bönor, fetaost, oliver, soltorkade tomater och rödlök i lager ovanpå matvetet.
  3. Fortsätt med med tomater, zucchini och basilikablad.

Till servering

  1. Vid servering, strö över solroskärnorc och ät med bröd och hummus toppad med krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anne Bouveng Teike

2014-02-05

Fantastiskt gott!

Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Caesarsallad med räkor

(29)

Spaghetti med tomat och fetaost

(15)

Lax- och spenatpaj

(99)

Belugalasagne

(44)

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(26)

Majs- och zucchiniplättar

(18)