Lunchlådesallad

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

En god och matig sallad med fetost, zucchini och pesto.

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 2 dl kokt, kallt matvete
  • 2 msk pesto
  • 1 dl kidneybönor
  • 75 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackade oliver
  • 0.5 dl soltorkade tomater
  • 0.5 strimald liten rödlök
  • 6 delade cocktailtomater
  • 1.5 dl riven zucchini
  • 8 basilikablad
  • Till servering:
  • rostade solroskärnor
  • bröd
  • hummus
  • krasse

Gör så här

  1. Blanda matvete med pesto och lägg i botten på en burk. Smaka ev av med salt.
  2. Lägg bönor, fetaost, oliver, soltorkade tomater och rödlök i lager ovanpå matvetet.
  3. Fortsätt med med tomater, zucchini och basilikablad.

Till servering

  1. Vid servering, strö över solroskärnorc och ät med bröd och hummus toppad med krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anne Bouveng Teike

2014-02-05

Fantastiskt gott!

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Bowl med sashimilax

(4)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Enkel tomatsoppa med grädde

(41)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 2 dl kokt, kallt matvete
  • 2 msk pesto
  • 1 dl kidneybönor
  • 75 g tärnad fetaost
  • 0.5 dl hackade oliver
  • 0.5 dl soltorkade tomater
  • 0.5 strimald liten rödlök
  • 6 delade cocktailtomater
  • 1.5 dl riven zucchini
  • 8 basilikablad
  • Till servering:
  • rostade solroskärnor
  • bröd
  • hummus
  • krasse

Lunchlådesallad

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

En god och matig sallad med fetost, zucchini och pesto.

Tillagningstid: 10 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda matvete med pesto och lägg i botten på en burk. Smaka ev av med salt.
  2. Lägg bönor, fetaost, oliver, soltorkade tomater och rödlök i lager ovanpå matvetet.
  3. Fortsätt med med tomater, zucchini och basilikablad.

Till servering

  1. Vid servering, strö över solroskärnorc och ät med bröd och hummus toppad med krasse.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anne Bouveng Teike

2014-02-05

Fantastiskt gott!

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Bowl med sashimilax

(4)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Laxpudding - enkelt recept

(43)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Enkel tomatsoppa med grädde

(41)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies