För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Laxrulle med wasabi

Betyg (1-5):
3.71 (24 betyg)

Asiatiska smaker möter norrländsk tradition.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g wasabi
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 200 g färskost
  • 0.5 dl grovhackad koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 100 g rucola
  • 400 g urbenad varmrökt lax

Gör så här

  1. Blanda wasabi med citron, honung och färskost. Krydda med koriander och svartpeppar. Bred ostblandningen på tortillabröd. Lägg på rucola och lax. Rulla ihop brödet. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Förvara rullarna inplastade i kylskåp. Skär upp dem i bitar strax före servering och sätt en tandpetare i varje bit.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)

Gravad lax med rosépeppar

(6)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 25 g wasabi
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 200 g färskost
  • 0.5 dl grovhackad koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 100 g rucola
  • 400 g urbenad varmrökt lax

Laxrulle med wasabi

Betyg (1-5):
3.71 (24 betyg)

Asiatiska smaker möter norrländsk tradition.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda wasabi med citron, honung och färskost. Krydda med koriander och svartpeppar. Bred ostblandningen på tortillabröd. Lägg på rucola och lax. Rulla ihop brödet. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Förvara rullarna inplastade i kylskåp. Skär upp dem i bitar strax före servering och sätt en tandpetare i varje bit.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stompad jansson

(6)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)

Gravad lax med rosépeppar

(6)