Laxrulle med wasabi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.76 (25 betyg)

Asiatiska smaker möter norrländsk tradition.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 25 g wasabi
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 200 g färskost
  • 0.5 dl grovhackad koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 100 g rucola
  • 400 g urbenad varmrökt lax

Gör så här

  1. Blanda wasabi med citron, honung och färskost. Krydda med koriander och svartpeppar. Bred ostblandningen på tortillabröd. Lägg på rucola och lax. Rulla ihop brödet. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Förvara rullarna inplastade i kylskåp. Skär upp dem i bitar strax före servering och sätt en tandpetare i varje bit.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Stompad jansson

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 25 g wasabi
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk citronsaft
  • 200 g färskost
  • 0.5 dl grovhackad koriander
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 tortillabröd
  • 100 g rucola
  • 400 g urbenad varmrökt lax

Laxrulle med wasabi

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.76 (25 betyg)

Asiatiska smaker möter norrländsk tradition.

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda wasabi med citron, honung och färskost. Krydda med koriander och svartpeppar. Bred ostblandningen på tortillabröd. Lägg på rucola och lax. Rulla ihop brödet. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Förvara rullarna inplastade i kylskåp. Skär upp dem i bitar strax före servering och sätt en tandpetare i varje bit.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mirinmarinerad lax

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Stompad jansson

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxsashimi med sesamfrön

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

Betyg
Betyg
(1)