Laxlyx

Betyg (1-5):
3.19 (26 betyg)

Smaksätt laxen med det du gillar mest t ex tapenade, fetaost eller röd pesto.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 600 g laxfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Förslag på smaksättning:
  • 4 msk tapenade eller
  • 150 g fetaost + 2 msk bladpersilja eller
  • 150 brie eller
  • 4 msk röd pesto + 2 msk bladpersilja eller
  • 150 färskost med pepparrot + finrivet skal från1 citron eller
  • 4 msk grön pesto + 0,5 dl hackad färsk basilika eller
  • 2 msk grillkrydda

Gör så här

  1. Dela laxen. Salta och peppra. Sätt in laxbitarna i ugnen cirka 12-13 minuter.
  2. Smaksätt eventuellt laxen, gör då ett snitt längs med laxbiten och fyll den med önskad smaksättning.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sture

2014-11-05

Jag serverade med bottenfärg från en gammal snipa från -47' kittlade störtskönt i kistan asså.... Pröva också fernissa som sås, klart uppfriskande...

Karin Wiberg

2013-08-05

Det är jättegott! Men: Det finns en veckomeny "Må Bra". Där finns den här laxen med varje tisdag. Varför?

Pirkko Jacobsson

2013-07-06

Jättebra med mattips till mailen. funkar bra.

Liknande recept

Bowl med sashimilax

(4)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Melonsallad med kallrökt lax

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Krämig wasabisill

(6)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 600 g laxfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Förslag på smaksättning:
  • 4 msk tapenade eller
  • 150 g fetaost + 2 msk bladpersilja eller
  • 150 brie eller
  • 4 msk röd pesto + 2 msk bladpersilja eller
  • 150 färskost med pepparrot + finrivet skal från1 citron eller
  • 4 msk grön pesto + 0,5 dl hackad färsk basilika eller
  • 2 msk grillkrydda

Laxlyx

Betyg (1-5):
3.19 (26 betyg)

Smaksätt laxen med det du gillar mest t ex tapenade, fetaost eller röd pesto.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela laxen. Salta och peppra. Sätt in laxbitarna i ugnen cirka 12-13 minuter.
  2. Smaksätt eventuellt laxen, gör då ett snitt längs med laxbiten och fyll den med önskad smaksättning.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sture

2014-11-05

Jag serverade med bottenfärg från en gammal snipa från -47' kittlade störtskönt i kistan asså.... Pröva också fernissa som sås, klart uppfriskande...

Karin Wiberg

2013-08-05

Det är jättegott! Men: Det finns en veckomeny "Må Bra". Där finns den här laxen med varje tisdag. Varför?

Pirkko Jacobsson

2013-07-06

Jättebra med mattips till mailen. funkar bra.

Liknande recept

Bowl med sashimilax

(4)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Melonsallad med kallrökt lax

(2)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Krämig wasabisill

(6)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies