
Lammrostbiff med tomat- och brödsallad
Betyg (1-5):
Lammrostbiff en en fin detalj att grilla. Ha koll på temperaturen så den blir fint rosa i mitten. Servera med grillad sparris och en italiensk tomat- och brödsallad.
Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tomat- och brödsallad: Rosta eller grilla brödskivorna. Bryt i mindre bitar och lägg i en skål. Skär tomaterna i mindre bitar och finhacka lök och vitlök. Vänd ihop allt med olja, salt och peppar.
- Krydda köttet med salt och peppar. Grilla till fin färg över glöd. Flytta till indirekt glöd, lägg på locket och grilla till en innertemperatur på 58°. Låt vila innan det skärs i skivor.
- Ansa och grilla sparrisen hastigt och servera till köttet och salladen.
Tips

Den goda smaken på köttet kommer fram då man vågar salta rikligt med flingsalt.
Lammrostbiff med tomat- och brödsallad
Betyg (1-5):
Lammrostbiff en en fin detalj att grilla. Ha koll på temperaturen så den blir fint rosa i mitten. Servera med grillad sparris och en italiensk tomat- och brödsallad.
Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Tomat- och brödsallad: Rosta eller grilla brödskivorna. Bryt i mindre bitar och lägg i en skål. Skär tomaterna i mindre bitar och finhacka lök och vitlök. Vänd ihop allt med olja, salt och peppar.
- Krydda köttet med salt och peppar. Grilla till fin färg över glöd. Flytta till indirekt glöd, lägg på locket och grilla till en innertemperatur på 58°. Låt vila innan det skärs i skivor.
- Ansa och grilla sparrisen hastigt och servera till köttet och salladen.
Tips

Den goda smaken på köttet kommer fram då man vågar salta rikligt med flingsalt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!