För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lady och Lufsenpasta

Betyg (1-5):
4.29 (14 betyg)

Kärleksfull spagetti med köttbullar i tomatsås.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g spagetti
  • 2 msk ströbröd
  • 0.5 dl vatten
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 500 g tomatsås
  • 1 gurka i stavar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg ströbröd och vatten i en bunke och låt stå 2 minuter. Lägg i köttfärs, lök, ägg, salt och peppar och rör till en smidig färs. Rulla färsen till cirka 20 köttbullar och stek i omgångar i en het stekpanna med smör i tills de har fin stekyta.
  3. Värm tomatsåsen i en kastrull och lägg ner köttbullarna i tomatsåsen. Låt småputtra tills de är klara, cirka 5 minuter.
  4. Lägg upp pastan i tallrikar och toppa med köttbullar och sås. Servera med gurkstavar.

Tips

Servera gärna med riven parmesan eller annan hårdost.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Japanskt långkok med nudlar

(42)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Biff rydberg med en twist

(1)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Biff med coleslaw

(0)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Moussakagratäng

(70)

Medelhavsgratäng

(23)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 300 g spagetti
  • 2 msk ströbröd
  • 0.5 dl vatten
  • 500 g nötfärs
  • 0.5 riven gul lök
  • 1 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 500 g tomatsås
  • 1 gurka i stavar
  • 1 tsk salt

Lady och Lufsenpasta

Betyg (1-5):
4.29 (14 betyg)

Kärleksfull spagetti med köttbullar i tomatsås.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg ströbröd och vatten i en bunke och låt stå 2 minuter. Lägg i köttfärs, lök, ägg, salt och peppar och rör till en smidig färs. Rulla färsen till cirka 20 köttbullar och stek i omgångar i en het stekpanna med smör i tills de har fin stekyta.
  3. Värm tomatsåsen i en kastrull och lägg ner köttbullarna i tomatsåsen. Låt småputtra tills de är klara, cirka 5 minuter.
  4. Lägg upp pastan i tallrikar och toppa med köttbullar och sås. Servera med gurkstavar.

Tips

Servera gärna med riven parmesan eller annan hårdost.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Japanskt långkok med nudlar

(42)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Biff rydberg med en twist

(1)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Biff med coleslaw

(0)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Moussakagratäng

(70)

Medelhavsgratäng

(23)