Kycklingspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.45 (11 betyg)

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g kycklingbröstfilé, eller lårfilé
  • 70 g garam masala
  • 2 dl mild yoghurt
  • Till servering:
  • 2 msk mango chutney
  • 1.5 dl yoghurt, 10 %

Gör så här

  1. Skär kycklingen i 3-4 centimeter bitar. Vispa ihop kryddor och yoghurt i en rymlig skål och lägg i kycklingbitarna. Marinera i kyl cirka 2 timmar. Sätt kycklingbitarna på träspett som legat i blöt i 10 minuter.
  2. Grilla spetten runt om tills kycklingen är klar, 8-12 minuter. Blanda mango chutney och yoghurt.

Servering

Servera med sallad, pitabröd och yoghurtsåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kyckling och sötpotatis på plåt

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklingburgare med mangodressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Korianderkyckling på spett

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

Betyg
Betyg
(17)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 600 g kycklingbröstfilé, eller lårfilé
  • 70 g garam masala
  • 2 dl mild yoghurt
  • Till servering:
  • 2 msk mango chutney
  • 1.5 dl yoghurt, 10 %

Kycklingspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.45 (11 betyg)

Tillagningstid: 2 timmar 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingen i 3-4 centimeter bitar. Vispa ihop kryddor och yoghurt i en rymlig skål och lägg i kycklingbitarna. Marinera i kyl cirka 2 timmar. Sätt kycklingbitarna på träspett som legat i blöt i 10 minuter.
  2. Grilla spetten runt om tills kycklingen är klar, 8-12 minuter. Blanda mango chutney och yoghurt.

Servering

Servera med sallad, pitabröd och yoghurtsåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Rostad kryddkyckling i libabröd

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Kyckling och sötpotatis på plåt

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklingburgare med mangodressing

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Korianderkyckling på spett

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita

Betyg
Betyg
(17)