Kycklingscallopine med luktärter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tunna kycklingfiléer med smak av citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • olivolja
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • Sallad:
  • 15 luktärtsblommor
  • 1 skivad röd lök
  • 2 filéade blodgrapefrukter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 skivad fänkål
  • 100 g plockad bladpersilja
  • 50 g rostade solrosfrön
  • 100 g svarta oliver med kärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé i tre delar på längden och banka ut dem i en plastpåse så de är ½ centimeter tunna. Pensla dem med olja, salta, peppra och stek i en het panna på bägge sidor cirka 2 minuter så att köttet blir genomstekt. Pressa över 1 citron. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Ringla över olivolja, pressa i citronen, salta, peppra och blanda.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaikyckling med linser och röd curry

(3)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Kyckling med salvia och citron på spett

(60)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Kyckling med ajvarvinägrett och bulgursallad

(78)

Caesersallad med kycklingspett

(2)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • olivolja
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • Sallad:
  • 15 luktärtsblommor
  • 1 skivad röd lök
  • 2 filéade blodgrapefrukter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 skivad fänkål
  • 100 g plockad bladpersilja
  • 50 g rostade solrosfrön
  • 100 g svarta oliver med kärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 krm svartpeppar

Kycklingscallopine med luktärter

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tunna kycklingfiléer med smak av citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé i tre delar på längden och banka ut dem i en plastpåse så de är ½ centimeter tunna. Pensla dem med olja, salta, peppra och stek i en het panna på bägge sidor cirka 2 minuter så att köttet blir genomstekt. Pressa över 1 citron. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Ringla över olivolja, pressa i citronen, salta, peppra och blanda.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaikyckling med linser och röd curry

(3)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Kyckling med salvia och citron på spett

(60)

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Kyckling med ajvarvinägrett och bulgursallad

(78)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies