Kycklingscallopine med luktärter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tunna kycklingfiléer med smak av citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • olivolja
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • Sallad:
  • 15 luktärtsblommor
  • 1 skivad röd lök
  • 2 filéade blodgrapefrukter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 skivad fänkål
  • 100 g plockad bladpersilja
  • 50 g rostade solrosfrön
  • 100 g svarta oliver med kärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé i tre delar på längden och banka ut dem i en plastpåse så de är ½ centimeter tunna. Pensla dem med olja, salta, peppra och stek i en het panna på bägge sidor cirka 2 minuter så att köttet blir genomstekt. Pressa över 1 citron. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Ringla över olivolja, pressa i citronen, salta, peppra och blanda.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kyckling med salvia och citron på spett

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Thaikyckling med linser och röd curry

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 4 kycklingbröstfiléer
  • olivolja
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • Sallad:
  • 15 luktärtsblommor
  • 1 skivad röd lök
  • 2 filéade blodgrapefrukter
  • 1 knippe skivade rädisor
  • 1 skivad fänkål
  • 100 g plockad bladpersilja
  • 50 g rostade solrosfrön
  • 100 g svarta oliver med kärnor
  • 2 msk olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 1 krm svartpeppar

Kycklingscallopine med luktärter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tunna kycklingfiléer med smak av citron.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela varje kycklingfilé i tre delar på längden och banka ut dem i en plastpåse så de är ½ centimeter tunna. Pensla dem med olja, salta, peppra och stek i en het panna på bägge sidor cirka 2 minuter så att köttet blir genomstekt. Pressa över 1 citron. Blanda ingredienserna till salladen i en skål. Ringla över olivolja, pressa i citronen, salta, peppra och blanda.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kyckling med salvia och citron på spett

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Caesarsallad - grundrecept

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Thaikyckling med linser och röd curry

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Paraibakryddad kycklinglårfilé och färskpotatissallad med chimichurri

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)