Kycklingfräs med böngroddar och nudlar

Betyg (1-5):
4 (10 betyg)

Snabblagad kyckling med nudlar med smak av lime, mynta och chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 200 g risnudlar elle andra nudlar
  • 500 g kycklingbröstfilé eller färs
  • 1 tsk olja
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 strimlade blekselleristjälkar
  • 0.5 skalad tärnad gurka
  • 1 paket böngroddar
  • 1 lime, saften av och finrivet skal
  • 1 msk fisksås
  • 1 dl salta jordnötter
  • 1 kruka mynta
  • 2 tsk chiliflakes
  • 1 klyftad lime

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
  2. Skär kycklingen smått tills det liknar en färs. Stek under omrörning i en stekpanna på medelvärme med olja och sesamolja till ett färssmul.
  3. Blanda ner selleri, gurka och böngroddar. Smaka av med lime och fisksås.
  4. Fördela nudlarna och kycklingfräset på tallrikar. Toppa med jordnötter, myntablad och chiliflakes. Servera med limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thailändsk bowl

(2)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Grillad kycklingfilé och nudelsallad med apelsin och jordnötter

(23)

Ljummen kycklingsallad med sweetie och ugli

(3)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter

(15)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 200 g risnudlar elle andra nudlar
  • 500 g kycklingbröstfilé eller färs
  • 1 tsk olja
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 strimlade blekselleristjälkar
  • 0.5 skalad tärnad gurka
  • 1 paket böngroddar
  • 1 lime, saften av och finrivet skal
  • 1 msk fisksås
  • 1 dl salta jordnötter
  • 1 kruka mynta
  • 2 tsk chiliflakes
  • 1 klyftad lime

Kycklingfräs med böngroddar och nudlar

Betyg (1-5):
4 (10 betyg)

Snabblagad kyckling med nudlar med smak av lime, mynta och chili.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
  2. Skär kycklingen smått tills det liknar en färs. Stek under omrörning i en stekpanna på medelvärme med olja och sesamolja till ett färssmul.
  3. Blanda ner selleri, gurka och böngroddar. Smaka av med lime och fisksås.
  4. Fördela nudlarna och kycklingfräset på tallrikar. Toppa med jordnötter, myntablad och chiliflakes. Servera med limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thailändsk bowl

(2)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Grillad kycklingfilé och nudelsallad med apelsin och jordnötter

(23)

Ljummen kycklingsallad med sweetie och ugli

(3)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies