För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kycklingfilé med pumpa

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Snabblagad middagsrätt på pepprig pippi med brandgula, söta strimlor av pumpa.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 skivade gula lökar
  • 1 urkärnad och skivad röd chili
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk olja
  • 500 g strimlad kycklingfilé
  • 450 g skalad och strimlad pumpa
  • 2.5 msk fisksås
  • 1 dl basilikablad
  • Tillbehör:
  • 3 dl jasminris
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Fräs lök, chili och peppar i olja ca 1 minut i en stor stekpanna. Lägg i kycklingen och stek under omrörning ca 2 minuter. Rör ner pumpa och fisksås. Stek under omrörning tills pumpan är mjuk och kycklingen genomstekt, 3-4 minuter.

Servering

Blanda i basilikabladen och servera genast med nykokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



marie

2013-10-31

recept pumpa

Liknande recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(99)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Kyckling med sirapskål

(6)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(13)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(48)

Burrito med kyckling

(18)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 skivade gula lökar
  • 1 urkärnad och skivad röd chili
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk olja
  • 500 g strimlad kycklingfilé
  • 450 g skalad och strimlad pumpa
  • 2.5 msk fisksås
  • 1 dl basilikablad
  • Tillbehör:
  • 3 dl jasminris
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt

Kycklingfilé med pumpa

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Snabblagad middagsrätt på pepprig pippi med brandgula, söta strimlor av pumpa.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs lök, chili och peppar i olja ca 1 minut i en stor stekpanna. Lägg i kycklingen och stek under omrörning ca 2 minuter. Rör ner pumpa och fisksås. Stek under omrörning tills pumpan är mjuk och kycklingen genomstekt, 3-4 minuter.

Servering

Blanda i basilikabladen och servera genast med nykokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



marie

2013-10-31

recept pumpa

Liknande recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(99)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(24)

Kyckling med sirapskål

(6)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(13)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(48)

Burrito med kyckling

(18)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)