Kycklingfilé med pumpa

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Snabblagad middagsrätt på pepprig pippi med brandgula, söta strimlor av pumpa.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 2 skivade gula lökar
  • 1 urkärnad och skivad röd chili
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk olja
  • 500 g strimlad kycklingfilé
  • 450 g skalad och strimlad pumpa
  • 2.5 msk fisksås
  • 1 dl basilikablad
  • Tillbehör:
  • 3 dl jasminris
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Fräs lök, chili och peppar i olja ca 1 minut i en stor stekpanna. Lägg i kycklingen och stek under omrörning ca 2 minuter. Rör ner pumpa och fisksås. Stek under omrörning tills pumpan är mjuk och kycklingen genomstekt, 3-4 minuter.

Servering

Blanda i basilikabladen och servera genast med nykokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



marie

2013-10-31

recept pumpa

Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

(1)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

(5)

Garam masala kyckling

(31)

Wokad, marinerad kycklinglårfilé med rödkålsnudlar

(26)

Kyckling med sirapskål

(5)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 skivade gula lökar
  • 1 urkärnad och skivad röd chili
  • 2 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk olja
  • 500 g strimlad kycklingfilé
  • 450 g skalad och strimlad pumpa
  • 2.5 msk fisksås
  • 1 dl basilikablad
  • Tillbehör:
  • 3 dl jasminris
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt

Kycklingfilé med pumpa

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Snabblagad middagsrätt på pepprig pippi med brandgula, söta strimlor av pumpa.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs lök, chili och peppar i olja ca 1 minut i en stor stekpanna. Lägg i kycklingen och stek under omrörning ca 2 minuter. Rör ner pumpa och fisksås. Stek under omrörning tills pumpan är mjuk och kycklingen genomstekt, 3-4 minuter.

Servering

Blanda i basilikabladen och servera genast med nykokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



marie

2013-10-31

recept pumpa

Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

(1)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

Schweizerschnitzel på kyckling med syrad tomatsallad

(5)

Garam masala kyckling

(31)

Wokad, marinerad kycklinglårfilé med rödkålsnudlar

(26)

Kyckling med sirapskål

(5)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies