För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kryddig köttfärsröra

Betyg (1-5):
2.79 (28 betyg)

Kardemumma och senap gör denna köttfärsröra spännande och kryddig.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g köttfärs
  • 2 msk margarin
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 2 grovrivna morötter
  • 6 dl finstrimlad vitkål
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 krm malen kardemumma
  • 1 msk senap
  • 1 msk soja
  • 1 köttbuljongtärningar
  • 1.5 dl vatten
  • Tillbehör:
  • 400 g pasta enligt anvisning på förpackning
  • 0.5 strimlad paprika

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i fettet i en gryta, under omrörning tills den är jämnt grynig.<br> Lägg i och fräs lök, vitlök och morötter.<br> Tillsätt vitkål, kryddor, smulad buljongtärning och rör om.<br> Koka under lock på svag värme ca 10 min.<br> Servera med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Godaste köttbullarna

(0)

Köttbullar i kokossås

(19)

Kassler med äpple och dragon

(15)

Indiska köttfärsknyten

(2)

Kryddiga biffar i tomatsås

(18)

Kassler- och äppelcouscous

(18)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 400 g köttfärs
  • 2 msk margarin
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 2 grovrivna morötter
  • 6 dl finstrimlad vitkål
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 krm malen kardemumma
  • 1 msk senap
  • 1 msk soja
  • 1 köttbuljongtärningar
  • 1.5 dl vatten
  • Tillbehör:
  • 400 g pasta enligt anvisning på förpackning
  • 0.5 strimlad paprika

Kryddig köttfärsröra

Betyg (1-5):
2.79 (28 betyg)

Kardemumma och senap gör denna köttfärsröra spännande och kryddig.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn köttfärsen i fettet i en gryta, under omrörning tills den är jämnt grynig.<br> Lägg i och fräs lök, vitlök och morötter.<br> Tillsätt vitkål, kryddor, smulad buljongtärning och rör om.<br> Koka under lock på svag värme ca 10 min.<br> Servera med tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Godaste köttbullarna

(0)

Köttbullar i kokossås

(19)

Kassler med äpple och dragon

(15)

Indiska köttfärsknyten

(2)

Kryddiga biffar i tomatsås

(18)

Kassler- och äppelcouscous

(18)