
Krämig wasabisill
Sillen till påsk har fått smak av den japanska pepparrotsliknande wasabin och japansk soja. Det tar bara 10 minuter att svänga ihop den här smakrika och krämiga sillen.
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl majonnäs
- 2 tsk wasabipasta
- 1 msk japansk soja
- 1 förpackning 5-minuterssill hela filéer (420 g)
- 1 tsk sesamfrön, gärna svarta
- 2 msk finskuren gräslök
Gör så här
- Blanda crème fraiche, majonnäs, wasabi och soja.
- Låt sillfiléerna rinna av och skär i 1 cm bitar. Vänd ner i såsen och garnera med sesamfrön och gräslök.
Liknande recept
Krämig wasabisill
Sillen till påsk har fått smak av den japanska pepparrotsliknande wasabin och japansk soja. Det tar bara 10 minuter att svänga ihop den här smakrika och krämiga sillen.
Gör så här
- Blanda crème fraiche, majonnäs, wasabi och soja.
- Låt sillfiléerna rinna av och skär i 1 cm bitar. Vänd ner i såsen och garnera med sesamfrön och gräslök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-04-17
Hej Ulla! Utskiftsknappen ska finnas där under receptet, ihop med "lägg i inköpslista" "Spara" och "Dela". Kan du inte se den menyn? /Elsa, webbredaktör
2019-04-16
Saknar utskriftsknapp!!! /Ulla H
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-04-17
Hej Ulla! Utskiftsknappen ska finnas där under receptet, ihop med "lägg i inköpslista" "Spara" och "Dela". Kan du inte se den menyn? /Elsa, webbredaktör
Ulla Hageros
2019-04-16
Saknar utskriftsknapp!!! /Ulla H