För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Köttbullar i peperonata

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Med den italienska grönsaksröran blir köttbullarna "fricadelli" och vardagsmaten får en ny dimension.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 paprikor i strimlor
  • 3 gula lökar i skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g hela tomater på burk, gärna körsbärstomater
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • 400 g (färdiglagade) köttbullar
  • 3 krm salt

Gör så här

  1. Fräs paprika och lök i oljan i en gryta. Blanda ner tomaterna med spad, vitlök, timjan, salt och peppar. Koka under lock på svag värme 15-20 min. Lägg i köttbullarna och värm dem i grönsaksröran.

Servering

Servera med ris och knäckebröd.

Tips

2 msk färsk timjan motsvarar 1 tsk torkad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grekisk hamburgare

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Kassler med gratinerade tomater

(6)

Bookmaker- burgare

(2)

Lammfärssoppa med spiskummin och mejram

(8)

Hotch-potchsoppa

(1)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Älgburgare med röd coleslaw

(85)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 paprikor i strimlor
  • 3 gula lökar i skivor
  • 1 msk olivolja
  • 400 g hela tomater på burk, gärna körsbärstomater
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • 400 g (färdiglagade) köttbullar
  • 3 krm salt

Köttbullar i peperonata

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Med den italienska grönsaksröran blir köttbullarna "fricadelli" och vardagsmaten får en ny dimension.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs paprika och lök i oljan i en gryta. Blanda ner tomaterna med spad, vitlök, timjan, salt och peppar. Koka under lock på svag värme 15-20 min. Lägg i köttbullarna och värm dem i grönsaksröran.

Servering

Servera med ris och knäckebröd.

Tips

2 msk färsk timjan motsvarar 1 tsk torkad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grekisk hamburgare

(3)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Kassler med gratinerade tomater

(6)

Bookmaker- burgare

(2)

Lammfärssoppa med spiskummin och mejram

(8)

Hotch-potchsoppa

(1)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Älgburgare med röd coleslaw

(85)