Korvstroganoff med blomkål

Betyg (1-5):
4.14 (21 betyg)

Annorlunda korvstroganoff med blomkål.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 300 g falukorv
  • 300 g blomkål
  • 1 st gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk smör
  • 1 msk fransk senap
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • Till servering
  • 3 dl ris
  • 70 g salladsmix

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Strimla korven och skär blomkålen i mindre bitar. Stek korv, blomkål, lök, vitlök och tomatpuré i smör i en stor stekpanna. Stek under omrörning ca 4 min.
  3. Tillsätt senap, krossade tomater, vatten och grädde. Låt sjuda under lock ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera stroganoffen med ris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marita

2017-10-03

Detta har blivit en favorit i familjen! Snabblagat och mycket gott!

Ingegerd

2017-08-28

Ett minus för krossade tomaterna, nu när det finns svenska färska.

Liknande recept

Pustagryta

(6)

Korvspett och coleslaw med fänkål

(12)

Blomkålstabbouleh med rostade grönsaker och lammkorv

(34)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Rosa surkål med grillad korv

(6)

Fläskfilégryta med kabanoss och paprika

(8)

Grillad spetskål med kryddig råkorv och paprikaröra

(6)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 300 g falukorv
  • 300 g blomkål
  • 1 st gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk smör
  • 1 msk fransk senap
  • 400 g krossade tomater
  • 2 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • Till servering
  • 3 dl ris
  • 70 g salladsmix

Korvstroganoff med blomkål

Betyg (1-5):
4.14 (21 betyg)

Annorlunda korvstroganoff med blomkål.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Strimla korven och skär blomkålen i mindre bitar. Stek korv, blomkål, lök, vitlök och tomatpuré i smör i en stor stekpanna. Stek under omrörning ca 4 min.
  3. Tillsätt senap, krossade tomater, vatten och grädde. Låt sjuda under lock ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera stroganoffen med ris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marita

2017-10-03

Detta har blivit en favorit i familjen! Snabblagat och mycket gott!

Ingegerd

2017-08-28

Ett minus för krossade tomaterna, nu när det finns svenska färska.

Liknande recept

Pustagryta

(6)

Korvspett och coleslaw med fänkål

(12)

Blomkålstabbouleh med rostade grönsaker och lammkorv

(34)

Borsjtj med kryddig korv

(20)

Bratwurst med fänkålscoleslaw och bbq-sås

(6)

Rosa surkål med grillad korv

(6)

Fläskfilégryta med kabanoss och paprika

(8)

Grillad spetskål med kryddig råkorv och paprikaröra

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies