För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Korvgulasch

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Ungersk husman fast med korv.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl ris
  • 1 msk olivolja
  • 4 korvar, skivade
  • 1 gul lök, klyftad
  • 1 paprika, tärnad
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk kummin
  • 6 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller kastrull. Stek korv, lök, paprika och vitlök ca 3 min.
  3. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och kummin. Stek ytterligare 2 min under omrörning. Slå på vatten och lägg i buljong. Låt småputtra under lock ca 10 min. Servera med ris.

Servering

Servera med en klick gräddfil och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marika

2016-10-16

Använde vegetarisk korv.Blev jättegott.

Liknande recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Korvstroganoff på grillen

(4)

Kabanoss med färskpotatissallad

(33)

Tacos al pastor

(10)

Borsjtj med kryddig korv

(21)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Chorizogryta med rotfrukter

(110)

Pasta med italiensk salami

(8)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 dl ris
  • 1 msk olivolja
  • 4 korvar, skivade
  • 1 gul lök, klyftad
  • 1 paprika, tärnad
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk kummin
  • 6 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning

Korvgulasch

Betyg (1-5):
4.5 (4 betyg)

Ungersk husman fast med korv.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller kastrull. Stek korv, lök, paprika och vitlök ca 3 min.
  3. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och kummin. Stek ytterligare 2 min under omrörning. Slå på vatten och lägg i buljong. Låt småputtra under lock ca 10 min. Servera med ris.

Servering

Servera med en klick gräddfil och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Marika

2016-10-16

Använde vegetarisk korv.Blev jättegott.

Liknande recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Korvstroganoff på grillen

(4)

Kabanoss med färskpotatissallad

(33)

Tacos al pastor

(10)

Borsjtj med kryddig korv

(21)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Chorizogryta med rotfrukter

(110)

Pasta med italiensk salami

(8)