Kokospanerad fisk

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Panera fisken med kokos och servera den med söta goda morötter och sugersnaps.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 500 g lax, torsk eller annan fisk
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 msk smör
  • 1 msk neutral olja
  • 150 g sugar snaps
  • 2 morötter i tunna stavar
  • 1 msk olivolja
  • Till servering:
  • 1 citron i klyftor
  • sweet chilisås, eventuellt

Gör så här

  1. Skölj och skär fisken i bitar. Torka av på papper. Salta och vänd först i mjöl, sedan i lättvispat ägg och sist i kokos.
  2. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2–3 min på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun.
  3. Hetta upp en wok eller stekpanna med olja. Stek sugarsnaps och morötter, ca 3 min.

Till servering

  1. Servera fisken med wokade grönsaker och tillbehör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anonym

2014-03-23

Till Robert: Hej, jag hade inte heller någon aning, men sökte upp det och såg att det är sånadär ärtor som på bilden, som sockerrör.

Robert

2014-03-21

Jag har inte hunnit läsa senaste numret och är kanske generellt något ouppdaterad när det gäller matlagningsmodet, ursäkta, men vad i hela fridens namn är "150 g sugar snaps"?!

Ebba

2014-02-01

God och Bra

Urban Åslid

2013-10-03

Bra, men lite mer krydda

Liknande recept

Blomkåls- Jansson

(96)

Couscouspanna med fisk

(29)

Bowl med sashimilax

(4)

Inkokt lax med ingefära och krämig wasabisås

(3)

Laxtaco

(9)

Fiskgryta med saffran och räkor

(48)

Grillad lax med kronärtskocksmajonnäs

(2)

Fish tacos deluxe

(32)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g lax, torsk eller annan fisk
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl kokosflingor
  • 1 msk smör
  • 1 msk neutral olja
  • 150 g sugar snaps
  • 2 morötter i tunna stavar
  • 1 msk olivolja
  • Till servering:
  • 1 citron i klyftor
  • sweet chilisås, eventuellt

Kokospanerad fisk

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Panera fisken med kokos och servera den med söta goda morötter och sugersnaps.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj och skär fisken i bitar. Torka av på papper. Salta och vänd först i mjöl, sedan i lättvispat ägg och sist i kokos.
  2. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2–3 min på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun.
  3. Hetta upp en wok eller stekpanna med olja. Stek sugarsnaps och morötter, ca 3 min.

Till servering

  1. Servera fisken med wokade grönsaker och tillbehör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anonym

2014-03-23

Till Robert: Hej, jag hade inte heller någon aning, men sökte upp det och såg att det är sånadär ärtor som på bilden, som sockerrör.

Robert

2014-03-21

Jag har inte hunnit läsa senaste numret och är kanske generellt något ouppdaterad när det gäller matlagningsmodet, ursäkta, men vad i hela fridens namn är "150 g sugar snaps"?!

Ebba

2014-02-01

God och Bra

Urban Åslid

2013-10-03

Bra, men lite mer krydda

Liknande recept

Blomkåls- Jansson

(96)

Couscouspanna med fisk

(29)

Bowl med sashimilax

(4)

Inkokt lax med ingefära och krämig wasabisås

(3)

Laxtaco

(9)

Fiskgryta med saffran och räkor

(48)

Grillad lax med kronärtskocksmajonnäs

(2)

Fish tacos deluxe

(32)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies