Kokosmarinerad kycklingfilé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (5 betyg)

Tillagningstid: 30 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl smält kokosolja
  • 1 skivad röd chili
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • flingsalt
  • Grilltillbehör:
  • 1 zucchini
  • 2 majskolvar
  • 2 lime
  • koriander

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med örter, kokosolja, chili och vitlök. Marinera minst 30 min men gärna över natten i kylen.
  2. Skiva zucchini på längden, pensla med olja.
  3. Grilla zucchini, majs och lime tills de fått fin färg. Grilla kycklingen 5–7 min per sida, till en innertemperatur på 68°. Låt vila 5 min innan den skärs upp. Pressa över lime och servera med grönsaker och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2015-09-26

God marinad!

Liknande recept

Spara recept

Kyckling marengo

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Hälsotallrik med indisk kyckling

Betyg
Betyg
(4)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl smält kokosolja
  • 1 skivad röd chili
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • flingsalt
  • Grilltillbehör:
  • 1 zucchini
  • 2 majskolvar
  • 2 lime
  • koriander

Kokosmarinerad kycklingfilé

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (5 betyg)

Tillagningstid: 30 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med örter, kokosolja, chili och vitlök. Marinera minst 30 min men gärna över natten i kylen.
  2. Skiva zucchini på längden, pensla med olja.
  3. Grilla zucchini, majs och lime tills de fått fin färg. Grilla kycklingen 5–7 min per sida, till en innertemperatur på 68°. Låt vila 5 min innan den skärs upp. Pressa över lime och servera med grönsaker och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2015-09-26

God marinad!

Liknande recept

Spara recept

Kyckling marengo

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Hälsotallrik med indisk kyckling

Betyg
Betyg
(4)