Kokosmarinerad kycklingfilé

Betyg (1-5):
2 (3 betyg)

Tillagningstid: 30 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl smält kokosolja
  • 1 skivad röd chili
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • flingsalt
  • Grilltillbehör:
  • 1 zucchini
  • 2 majskolvar
  • 2 lime
  • koriander

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med örter, kokosolja, chili och vitlök. Marinera minst 30 min men gärna över natten i kylen.
  2. Skiva zucchini på längden, pensla med olja.
  3. Grilla zucchini, majs och lime tills de fått fin färg. Grilla kycklingen 5–7 min per sida, till en innertemperatur på 68°. Låt vila 5 min innan den skärs upp. Pressa över lime och servera med grönsaker och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2015-09-26

God marinad!

Liknande recept

Hälsotallrik med indisk kyckling

(0)

Kycklinggryta med ris

(69)

Klassisk paella

(11)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

Kyckling marengo

(29)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 dl hackad koriander
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 0.5 dl smält kokosolja
  • 1 skivad röd chili
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • flingsalt
  • Grilltillbehör:
  • 1 zucchini
  • 2 majskolvar
  • 2 lime
  • koriander

Kokosmarinerad kycklingfilé

Betyg (1-5):
2 (3 betyg)

Tillagningstid: 30 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kycklingen med örter, kokosolja, chili och vitlök. Marinera minst 30 min men gärna över natten i kylen.
  2. Skiva zucchini på längden, pensla med olja.
  3. Grilla zucchini, majs och lime tills de fått fin färg. Grilla kycklingen 5–7 min per sida, till en innertemperatur på 68°. Låt vila 5 min innan den skärs upp. Pressa över lime och servera med grönsaker och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2015-09-26

God marinad!

Liknande recept

Hälsotallrik med indisk kyckling

(0)

Kycklinggryta med ris

(69)

Klassisk paella

(11)

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(3)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

Kyckling marengo

(29)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies