
Klassisk äggtoddy
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 äggulor
- 0.5 dl strösocker
- 2 krm vaniljpulver
- 4 dl mjölk
- 12 cl mörk rom
Gör så här
- Vispa äggulor, socker och vaniljpulver pösigt i en bunke. Värm mjölken, den ska inte koka. Häll mjölken i äggvispet under omrörning. Smaksätt med rom.
- Servera den varma toddyn genast eller förvara i kylen och drick kall.
Tips

Sara tipsar: Håller 1 vecka i kylen så gör gärna dubbel mängd.
Liknande recept
Klassisk äggtoddy
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Vispa äggulor, socker och vaniljpulver pösigt i en bunke. Värm mjölken, den ska inte koka. Häll mjölken i äggvispet under omrörning. Smaksätt med rom.
- Servera den varma toddyn genast eller förvara i kylen och drick kall.
Tips

Sara tipsar: Håller 1 vecka i kylen så gör gärna dubbel mängd.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
.
2015-03-28
Gott