
Kladdig brownie med mjölkchokladglasyr
Oemotståndlig brownie med len glasyr av mjölkchoklad. Kladdig, söt och helt fantastisk! Hacka ytterligare choklad att toppa brownien med. Det här är drömkakan för dig som älskar choklad!
- 200 g smör
- 4 dl strösocker
- 3 dl kakao
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 tsk torkat pulverkaffe
- 1 tsk bakpulver
- 3 dl vetemjöl
- 4 ägg
- Glasyr:
- 150 g mjölkchoklad i bitar
- 2 msk starkt kaffe
- 4 msk kakao
- 1.5 dl florsocker
- 100 g rumsvarmt smör
- Topping:
- 25 g hackad choklad
Gör så här
- Smält smör och socker tillsammans i en kastrull. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
- Häll ner smör- och sockerblandningen i de torra ingredienserna och vispa ihop. Tillsätt äggen och vispa till en jämn smet.
- Häll smeten i en form med bakplåtspapper (25 x 30 cm) eller i en rund form (cirka 28 cm i diameter). Grädda kakan mitt i ugnen på 150° i 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna i 30 minuter.
Glasyr
- Smält chokladen till glasyren i ett vattenbad med kaffe och kakao. Vänd ner florsocker och smör i chokladen och blanda ihop till en jämn smet. Bred ut glasyren över den svala kakan och toppa med den hackade chokladen.
Topping
- Låt kakan stå i 15 minuter innan servering så att glasyren hinner stelna.
Tips

Vatten och choklad är fiender. Smält chokladen i ett vattenbad som sjuder och sätt gärna plastfolie över bunken så att vattenångan inte kommer i kontakt med chokladen.
Liknande recept
Kladdig brownie med mjölkchokladglasyr
Oemotståndlig brownie med len glasyr av mjölkchoklad. Kladdig, söt och helt fantastisk! Hacka ytterligare choklad att toppa brownien med. Det här är drömkakan för dig som älskar choklad!
Gör så här
- Smält smör och socker tillsammans i en kastrull. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
- Häll ner smör- och sockerblandningen i de torra ingredienserna och vispa ihop. Tillsätt äggen och vispa till en jämn smet.
- Häll smeten i en form med bakplåtspapper (25 x 30 cm) eller i en rund form (cirka 28 cm i diameter). Grädda kakan mitt i ugnen på 150° i 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna i 30 minuter.
Glasyr
- Smält chokladen till glasyren i ett vattenbad med kaffe och kakao. Vänd ner florsocker och smör i chokladen och blanda ihop till en jämn smet. Bred ut glasyren över den svala kakan och toppa med den hackade chokladen.
Topping
- Låt kakan stå i 15 minuter innan servering så att glasyren hinner stelna.
Tips

Vatten och choklad är fiender. Smält chokladen i ett vattenbad som sjuder och sätt gärna plastfolie över bunken så att vattenångan inte kommer i kontakt med chokladen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-12-20
Såååååå farligt goda!!!!! Enda grejen i receptet är att det ska vara kaffepulver och inte bryggt kaffe (det skar sig)
2020-09-03
Hej! Smör och kakao hade fallit bort ur ingredienslistan pga ett tekniskt fel men nu ska ingredienserna vara tillbaka. Det ska vara 3 dl kakao och 200 g smör i kakan. /Maja, redaktör
2020-07-31
Någon som vet hur mycket smör det ska vara i själva kakan?
2020-07-12
Som Ann-Charlotte påpekat har både kakao och smör försvunnit från ingredienslistan. Jag tror mig minnas att själva kakan innehöll 3 dl kakao, men mängden smör har jag tyvärr ingen aning om. Vänligen återställ receptet.
2020-07-01
Både smör och kakao har försvunnit i själva kak-receptet jämfört med det recept jag fotat av hos en väninna som bjöd på denna goda brownie!
2020-07-01
Smöret har försvunnit i innehållsförteckningen!!!!?!!
2016-07-07
mums! :) :) :) :) :) :) 10 av 5 stjärnor får den!!!!!!!!!!!! muuuucket kakao i blir gottttt! gooottttttttttttttttttttttttt
2016-01-07
Älskar kakan hade den inne i 20 min.
2015-10-14
jag älskar den här kakan, jag väljer att servera den med krossade nötter på istället för choklad, jag tycker att det lättar upp och gör den ännu godare!
2015-09-15
Tyckte den blev väldigt mäktig. Använde dock bakchoklad istället för riktig mjölkchoklad.
2015-07-07
Den är väldigt Chokladig! Och smarrig' Of cors
2015-07-07
Den är SUPER mummsi! Jag minns den kladdiga smaken o den goda moset
2015-06-24
Det kanske bara är jag som är dum och hade i färdigkokt/bryggt kaffe i glasyren vilket resulterade i att det skar sig! Men ni kanske ska skriva att det är 2 msk kaffepulver?!
2015-05-01
Asså, det här är den godaste brownie jag ätit på väääldigt länge!! Absolut ett måste för chokladälskaren! Ska definitivt baka den igen! Och kanske testa att ha den som tårtbotten.
2015-04-29
Tack för ett bra recept. Jag gjorde en annan kaka och den smakade helt annorlunda
2015-03-28
Skönaste kommentarerna jag sett på ett recept! :'D
2015-03-25
Rekommenderar EJ, låg hemma magsjuk i 2 veckor med min sambo. Värsta rännskit jag haft.
2015-03-24
Går denna att frysa?
2015-03-14
den var go men asien kan var varmare med snö eller ibland finns det även is också. toaletterna i kina kan vara rena men det är vanligast att man tar ett direkt flygg till america. hästriddning är kul men ibland solen skiner!
2015-03-07
3dl kakao står det i receptet!
2014-12-17
Hälften kakao och 3 dl socker blir bättre.
2014-11-30
Hade den inne i exakt 20 minuter. Den är inte kladdig.
2014-10-15
jättegod men ett tips använd 1 1/2 dl kakao istället det blir mkt godare
2014-10-11
Dom var svingande!
2014-10-04
mycket bra konsistens och jättegod bara tt det är för mycket kakao så det tar över hela smaken
2014-10-03
kan man byta ut florsocker mot strösocker
2014-08-27
Ingenting att rekommendera för barnkalas osv.
2014-07-05
jättegod! smeten är mums% JÄTTEGOOOOOOOOD
2014-07-05
Jättegod! MÅSTE göra om den! Av alla brownies jag ätit är denna den godaste! Ett tips är att strö hackade hasselnötter över browniesarna! MUMS!
2014-06-25
Min har stått i ugnen nu i mer än 20 min och den ser fortfarande helt kladdig ut, första gågnen jag gör browni så vet inte hur kladdig den ska va när man tar ut den. Tacksam för svar :)
2014-06-12
Så god!👌
2014-05-04
sketa najs kaka azz!
2014-04-11
Fakkin najs azz, kakàn vart jeekligt mjuk o safti, najs konsisititisentes eller vafan de nu heter, men ah. Gött te kvällen azz
2014-02-16
Smaka jätte gott. Mina tjejer älskade det !!
2014-01-16
Har aldrig haft problem med denna varken att den skulle bli för söt eller falla ihop, man får hålla lite koll på den i ugnen bara så att man inte har inne den för länge så den blir perfekt kladdig, färdig när den stannat i kanterna och är lite dallrig fortfarande i mitten!
2014-01-07
Mycket god bilen omdömet. Använde rårörsocker 4 dl. Kakan blev lagom kladdig på 20 min.
2013-12-07
Mäktigt men gott. Hade lite mindre form så jag hade nog behövt grädda lite mer än 20 min. blev lite lös.
2013-11-16
Bilden är fejk den blev fan inte sådär den smaka skit och föll bara isär!! Skitrecept
2013-11-09
Använde råströsocker, knappt 3 dl istället för 4 dl vanligt strö. Fick då en mer balanserad sötma. Gräddningstiden var för lång för att funka i min ugn, 15 minuter hade varit bättre för den blev inte kladdig alls. I Övrigt väldigt god!
2013-10-31
Alldeles för mycket socker!! Gick inte att äta en bit utan att må illa, skulle ha räckt med 2 dl!
2013-10-29
Den absolut godaste brownie jag någonsin ätit!! Och den blir ännu godare efter ett par timmar i kylen :)
2013-10-28
@Veronica 1,5 dl florsocker
2013-10-27
Hur mycket florsocker ska det vara i glasyren??
2013-10-26
otroligt god kaka! Dock tycker jag att glasyren smakade för mycket kaffe, och jag hade inte ens särskilt starkt kaffe. En matsked kaffe skulle nog räcka, eller ingenting alls... Rekommenderar detta verkligen!!!
2013-09-25
Helt underbar kaka, lite mäktig. Jag hade inte heller pulverkaffe, tycker inte att det behövs. Min svåger åt fem bitar kaka på kalaset, bara det säger att kakan är super god.
2013-08-05
Det här vart riktigt gott, och en riktig höjdare bland släkten. :) Det enda jag inte hade i var det torkade kaffepulvret, men det vart gott ändå.
2013-07-26
Bästa brownien nånnsin rik chokladsmak härligt kladdig å så mäktig! Ska använda detta receptet som tårtbotten till moussetårta nästa gång toppenrecept!
2013-06-15
Fenomenalt god. Var först undrande över 3 dl kakao, men när jag läste omdömena att det skulle vara så, så blev det så ! Det som inte gick åt direkt delade jag i små fyrkantiga mumsbitar och frös in. Bra att ta fram till kaffet vid behov då man vill ha en liten gobit.
2013-06-04
Supergod!!! Ska testa att göra en tårta av den nu :)
2013-05-25
Bästa brownie receptet jag någonsin provat!
2013-05-20
Jag bakade dessa i fredags! ÅH HERREGU så goda de blev! Ja 3 dl kakao är vettigt när man får ett resultat som heter duga! Jag kommer absolut göra dem igen!
2013-05-16
Ja det låter mycket med 3dl...men ser läskigt goda ut :)
2013-05-15
Jätteglad! Å tre del kakao!
2013-05-15
Ja, det låter gott men reagerade som Jenny på 3 dl kakao?
2013-05-15
3 dl kakao i smeten - kan det verkligen stämma?
2013-05-15
den här verkar god...
2013-04-27
Den blev supergod! Gräddade kakan endast i 15 min, då blev den superkladdig. Glasyren var lite svår att få ihop som någon sa, men blandar man tillräckligt, blir den också bra. Tips, ställ i kylen och ät dagen efter, då är den ännu godare!
2013-04-27
Väldigt god kaka! I glasyren använde jag 70% apelsinchoklad, ingen hackad choklad. Barnen föredrar det före kaffesmak :) Funderar om jag ska hacka lite nötter och strö ovanpå. Receptet ska självklart sparas!
2013-04-03
Superdupergod kaka, rik chokladsmak, härlig mäktig glasyr. Hade inga problem med att kakan blev för torr. När jag blandade ihop glasyren (hade värmt smöret i mikron så att det nästan började smälta) undrade jag ett tag vad det egentligen skulle bli, men efter ihärdig omrörning gick smöret ihop med övriga ingredienser och glasyren blev jämn och bra. Lite mysko konsistens på glasyren först, men den "satte sig" fint på kakan och blev perfekt! Toppade med hackade pistagenötter, hade färska hallon och vispad grädde till, blev gott! Kakan uppskattades livligt av alla middagsgäster!
2013-04-03
Jag andvände ögon kakao och den blev väldigt bitter, men den slinker nog ner ändå :)
2013-04-01
Kakan blev jättetorr med alldeles för mycket kakaosmak. Glasyren blev en grynig massa som var alldeles för trög för att bre på. Ska det verkligen vara 3 dl kakao?! Allt åker i soptunnan, tyvärr.
2013-03-21
Otroligt god! Speciellt glasyren. Den ska jag göra flera gånger, tänkte testa dels som topping på cupcakes, som fyllning i rulltårta och även runt kanterna på tårta med grädde uppepå. Vad tror ni om det? Vi hade lite grädde till när vi åt kakan och det passade bra ihop. Vi använde NesCafe pulverkaffe både till kakan och till glasyren (gjorde en kopp att dricka med två teskedar pulver som vanligt. Tog undan 2 msk kaffe och blandade i ytterliggare en tesked pulver i det) och det fungerade jättebra.
2013-03-20
Supergod mycket chokladsmak
2013-03-18
Jag valde att göra den med krossade kaffebönor istället för pulverkaffe. Använde mig av en muffinsplåt med muffinsformar så att det inte fastnade. Blev precis lagom stora portions "kakor" som jag serverade med jordgubbar och vaniljglass. Helt otroligt gott!!!!
2013-03-18
@Chokladtokig Vi har provbakat den igen och den blev bra. Den bittra smaken kan beror på kvalitén på kakaon eller chokladen.
2013-03-18
@CCC Det ska vara bryggt kaffe.
2013-03-17
Tyvärr blev kakan bitter med så mycket kakao.
2013-03-17
Mycket kaffe i den! Ni som gjort denna: smakar den kaffe??
2013-03-17
Ser ju riktigt smarriga ut, men jag undrar...
2013-03-03
underbara! perfekt att göra som desert med en klick grädde eller så. Nästa gång ska vi pröva riva choklad med smak i te x mint.
2013-03-02
Supergod, saftig och chokladig brownie!
2013-02-24
Mycket god!!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Malin
2020-12-20
Såååååå farligt goda!!!!! Enda grejen i receptet är att det ska vara kaffepulver och inte bryggt kaffe (det skar sig)
Coop
2020-09-03
Hej! Smör och kakao hade fallit bort ur ingredienslistan pga ett tekniskt fel men nu ska ingredienserna vara tillbaka. Det ska vara 3 dl kakao och 200 g smör i kakan. /Maja, redaktör
Karolina
2020-07-31
Någon som vet hur mycket smör det ska vara i själva kakan?
K.E
2020-07-12
Som Ann-Charlotte påpekat har både kakao och smör försvunnit från ingredienslistan. Jag tror mig minnas att själva kakan innehöll 3 dl kakao, men mängden smör har jag tyvärr ingen aning om. Vänligen återställ receptet.
Ann-Charlotte
2020-07-01
Både smör och kakao har försvunnit i själva kak-receptet jämfört med det recept jag fotat av hos en väninna som bjöd på denna goda brownie!
Ann-Charlotte
2020-07-01
Smöret har försvunnit i innehållsförteckningen!!!!?!!
Cookie Mos
2016-07-07
mums! :) :) :) :) :) :) 10 av 5 stjärnor får den!!!!!!!!!!!! muuuucket kakao i blir gottttt! gooottttttttttttttttttttttttt
Linn
2016-01-07
Älskar kakan hade den inne i 20 min.
coco
2015-10-14
jag älskar den här kakan, jag väljer att servera den med krossade nötter på istället för choklad, jag tycker att det lättar upp och gör den ännu godare!
D
2015-09-15
Tyckte den blev väldigt mäktig. Använde dock bakchoklad istället för riktig mjölkchoklad.
Coockie mos
2015-07-07
Den är väldigt Chokladig! Och smarrig' Of cors
Coockie mos
2015-07-07
Den är SUPER mummsi! Jag minns den kladdiga smaken o den goda moset
Paula
2015-06-24
Det kanske bara är jag som är dum och hade i färdigkokt/bryggt kaffe i glasyren vilket resulterade i att det skar sig! Men ni kanske ska skriva att det är 2 msk kaffepulver?!
Anneli
2015-05-01
Asså, det här är den godaste brownie jag ätit på väääldigt länge!! Absolut ett måste för chokladälskaren! Ska definitivt baka den igen! Och kanske testa att ha den som tårtbotten.
Ewa Gustafsson
2015-04-29
Tack för ett bra recept. Jag gjorde en annan kaka och den smakade helt annorlunda
jenny
2015-03-28
Skönaste kommentarerna jag sett på ett recept! :'D
Maria Nilsson
2015-03-25
Rekommenderar EJ, låg hemma magsjuk i 2 veckor med min sambo. Värsta rännskit jag haft.
Jonna
2015-03-24
Går denna att frysa?
maya.b
2015-03-14
den var go men asien kan var varmare med snö eller ibland finns det även is också. toaletterna i kina kan vara rena men det är vanligast att man tar ett direkt flygg till america. hästriddning är kul men ibland solen skiner!
lina
2015-03-07
3dl kakao står det i receptet!
Arlandagymnasiet
2014-12-17
Hälften kakao och 3 dl socker blir bättre.
Julia
2014-11-30
Hade den inne i exakt 20 minuter. Den är inte kladdig.
hanna
2014-10-15
jättegod men ett tips använd 1 1/2 dl kakao istället det blir mkt godare
ellen
2014-10-11
Dom var svingande!
hanna
2014-10-04
mycket bra konsistens och jättegod bara tt det är för mycket kakao så det tar över hela smaken
hanna
2014-10-03
kan man byta ut florsocker mot strösocker
Sandra
2014-08-27
Ingenting att rekommendera för barnkalas osv.
cookie mos
2014-07-05
jättegod! smeten är mums% JÄTTEGOOOOOOOOD
Kakmonstret
2014-07-05
Jättegod! MÅSTE göra om den! Av alla brownies jag ätit är denna den godaste! Ett tips är att strö hackade hasselnötter över browniesarna! MUMS!
Vilma
2014-06-25
Min har stått i ugnen nu i mer än 20 min och den ser fortfarande helt kladdig ut, första gågnen jag gör browni så vet inte hur kladdig den ska va när man tar ut den. Tacksam för svar :)
Joffan
2014-06-12
Så god!👌
YAS
2014-05-04
sketa najs kaka azz!
HusseBrr
2014-04-11
Fakkin najs azz, kakàn vart jeekligt mjuk o safti, najs konsisititisentes eller vafan de nu heter, men ah. Gött te kvällen azz
Priscila
2014-02-16
Smaka jätte gott. Mina tjejer älskade det !!
Malin
2014-01-16
Har aldrig haft problem med denna varken att den skulle bli för söt eller falla ihop, man får hålla lite koll på den i ugnen bara så att man inte har inne den för länge så den blir perfekt kladdig, färdig när den stannat i kanterna och är lite dallrig fortfarande i mitten!
BMH
2014-01-07
Mycket god bilen omdömet. Använde rårörsocker 4 dl. Kakan blev lagom kladdig på 20 min.
Christer
2013-12-07
Mäktigt men gott. Hade lite mindre form så jag hade nog behövt grädda lite mer än 20 min. blev lite lös.
frida
2013-11-16
Bilden är fejk den blev fan inte sådär den smaka skit och föll bara isär!! Skitrecept
Anna
2013-11-09
Använde råströsocker, knappt 3 dl istället för 4 dl vanligt strö. Fick då en mer balanserad sötma. Gräddningstiden var för lång för att funka i min ugn, 15 minuter hade varit bättre för den blev inte kladdig alls. I Övrigt väldigt god!
eee
2013-10-31
Alldeles för mycket socker!! Gick inte att äta en bit utan att må illa, skulle ha räckt med 2 dl!
Veronica
2013-10-29
Den absolut godaste brownie jag någonsin ätit!! Och den blir ännu godare efter ett par timmar i kylen :)
Coop
2013-10-28
@Veronica 1,5 dl florsocker
Veronica
2013-10-27
Hur mycket florsocker ska det vara i glasyren??
Emma
2013-10-26
otroligt god kaka! Dock tycker jag att glasyren smakade för mycket kaffe, och jag hade inte ens särskilt starkt kaffe. En matsked kaffe skulle nog räcka, eller ingenting alls... Rekommenderar detta verkligen!!!
Sylvia
2013-09-25
Helt underbar kaka, lite mäktig. Jag hade inte heller pulverkaffe, tycker inte att det behövs. Min svåger åt fem bitar kaka på kalaset, bara det säger att kakan är super god.
Fanny
2013-08-05
Det här vart riktigt gott, och en riktig höjdare bland släkten. :) Det enda jag inte hade i var det torkade kaffepulvret, men det vart gott ändå.
Malin
2013-07-26
Bästa brownien nånnsin rik chokladsmak härligt kladdig å så mäktig! Ska använda detta receptet som tårtbotten till moussetårta nästa gång toppenrecept!
Karin
2013-06-15
Fenomenalt god. Var först undrande över 3 dl kakao, men när jag läste omdömena att det skulle vara så, så blev det så ! Det som inte gick åt direkt delade jag i små fyrkantiga mumsbitar och frös in. Bra att ta fram till kaffet vid behov då man vill ha en liten gobit.
Marlene Mallan Norell
2013-06-04
Supergod!!! Ska testa att göra en tårta av den nu :)
Matilda
2013-05-25
Bästa brownie receptet jag någonsin provat!
Ida
2013-05-20
Jag bakade dessa i fredags! ÅH HERREGU så goda de blev! Ja 3 dl kakao är vettigt när man får ett resultat som heter duga! Jag kommer absolut göra dem igen!
Åsa
2013-05-16
Ja det låter mycket med 3dl...men ser läskigt goda ut :)
Jennie
2013-05-15
Jätteglad! Å tre del kakao!
Madeleine
2013-05-15
Ja, det låter gott men reagerade som Jenny på 3 dl kakao?
Jenny
2013-05-15
3 dl kakao i smeten - kan det verkligen stämma?
mamma
2013-05-15
den här verkar god...
Marie
2013-04-27
Den blev supergod! Gräddade kakan endast i 15 min, då blev den superkladdig. Glasyren var lite svår att få ihop som någon sa, men blandar man tillräckligt, blir den också bra. Tips, ställ i kylen och ät dagen efter, då är den ännu godare!
Magdalena
2013-04-27
Väldigt god kaka! I glasyren använde jag 70% apelsinchoklad, ingen hackad choklad. Barnen föredrar det före kaffesmak :) Funderar om jag ska hacka lite nötter och strö ovanpå. Receptet ska självklart sparas!
Annelie
2013-04-03
Superdupergod kaka, rik chokladsmak, härlig mäktig glasyr. Hade inga problem med att kakan blev för torr. När jag blandade ihop glasyren (hade värmt smöret i mikron så att det nästan började smälta) undrade jag ett tag vad det egentligen skulle bli, men efter ihärdig omrörning gick smöret ihop med övriga ingredienser och glasyren blev jämn och bra. Lite mysko konsistens på glasyren först, men den "satte sig" fint på kakan och blev perfekt! Toppade med hackade pistagenötter, hade färska hallon och vispad grädde till, blev gott! Kakan uppskattades livligt av alla middagsgäster!
Choklad
2013-04-03
Jag andvände ögon kakao och den blev väldigt bitter, men den slinker nog ner ändå :)
hmm
2013-04-01
Kakan blev jättetorr med alldeles för mycket kakaosmak. Glasyren blev en grynig massa som var alldeles för trög för att bre på. Ska det verkligen vara 3 dl kakao?! Allt åker i soptunnan, tyvärr.
Jessica
2013-03-21
Otroligt god! Speciellt glasyren. Den ska jag göra flera gånger, tänkte testa dels som topping på cupcakes, som fyllning i rulltårta och även runt kanterna på tårta med grädde uppepå. Vad tror ni om det? Vi hade lite grädde till när vi åt kakan och det passade bra ihop. Vi använde NesCafe pulverkaffe både till kakan och till glasyren (gjorde en kopp att dricka med två teskedar pulver som vanligt. Tog undan 2 msk kaffe och blandade i ytterliggare en tesked pulver i det) och det fungerade jättebra.
Sonja
2013-03-20
Supergod mycket chokladsmak
Niklas
2013-03-18
Jag valde att göra den med krossade kaffebönor istället för pulverkaffe. Använde mig av en muffinsplåt med muffinsformar så att det inte fastnade. Blev precis lagom stora portions "kakor" som jag serverade med jordgubbar och vaniljglass. Helt otroligt gott!!!!
Coop
2013-03-18
@Chokladtokig Vi har provbakat den igen och den blev bra. Den bittra smaken kan beror på kvalitén på kakaon eller chokladen.
Coop
2013-03-18
@CCC Det ska vara bryggt kaffe.
Chokladtokig
2013-03-17
Tyvärr blev kakan bitter med så mycket kakao.
CCC
2013-03-17
Mycket kaffe i den! Ni som gjort denna: smakar den kaffe??
Men 3 dl kakao kan det verkligen stämma??
2013-03-17
Ser ju riktigt smarriga ut, men jag undrar...
VIka
2013-03-03
underbara! perfekt att göra som desert med en klick grädde eller så. Nästa gång ska vi pröva riva choklad med smak i te x mint.
kakmonstret
2013-03-02
Supergod, saftig och chokladig brownie!
Mmm
2013-02-24
Mycket god!!