Kladdig brownie med mjölkchokladglasyr

Betyg (1-5):
4.03 (73 betyg)

Härlig kaka för dig som älskar choklad.

Ugnstemperatur:150º
Svårighetsgrad:Medel
25 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 200 g smör
  • 4 dl strösocker
  • 3 dl kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk torkat pulverkaffe
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl vetemjöl
  • 4 ägg
  • Glasyr:
  • 150 g mjölkchoklad i bitar
  • 2 msk starkt kaffe
  • 4 msk kakao
  • 1.5 dl florsocker
  • 100 g rumsvarmt smör
  • Topping:
  • 25 g hackad choklad

Gör så här

  1. Smält smör och socker tillsammans i en kastrull. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
  2. Häll ner smör- och sockerblandningen i de torra ingredienserna och vispa ihop. Tillsätt äggen och vispa till en jämn smet.
  3. Häll smeten i en form med bakplåtspapper (25 x 30 cm) eller i en rund form (cirka 28 cm i diameter). Grädda kakan mitt i ugnen på 150° i 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna i 30 minuter.

Glasyr

  1. Smält chokladen till glasyren i ett vattenbad med kaffe och kakao. Vänd ner florsocker och smör i chokladen och blanda ihop till en jämn smet. Bred ut glasyren över den svala kakan och toppa med den hackade chokladen.

Topping

  1. Låt kakan stå i 15 minuter innan servering så att glasyren hinner stelna.

Tips

Vatten och choklad är fiender. Smält chokladen i ett vattenbad som sjuder och sätt gärna plastfolie över bunken så att vattenångan inte kommer i kontakt med chokladen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cookie Mos

2016-07-07

mums! :) :) :) :) :) :) 10 av 5 stjärnor får den!!!!!!!!!!!! muuuucket kakao i blir gottttt! gooottttttttttttttttttttttttt

Linn

2016-01-07

Älskar kakan hade den inne i 20 min.

coco

2015-10-14

jag älskar den här kakan, jag väljer att servera den med krossade nötter på istället för choklad, jag tycker att det lättar upp och gör den ännu godare!

D

2015-09-15

Tyckte den blev väldigt mäktig. Använde dock bakchoklad istället för riktig mjölkchoklad.

Coockie mos

2015-07-07

Den är väldigt Chokladig! Och smarrig' Of cors

Coockie mos

2015-07-07

Den är SUPER mummsi! Jag minns den kladdiga smaken o den goda moset

Paula

2015-06-24

Det kanske bara är jag som är dum och hade i färdigkokt/bryggt kaffe i glasyren vilket resulterade i att det skar sig! Men ni kanske ska skriva att det är 2 msk kaffepulver?!

Anneli

2015-05-01

Asså, det här är den godaste brownie jag ätit på väääldigt länge!! Absolut ett måste för chokladälskaren! Ska definitivt baka den igen! Och kanske testa att ha den som tårtbotten.

Ewa Gustafsson

2015-04-29

Tack för ett bra recept. Jag gjorde en annan kaka och den smakade helt annorlunda

jenny

2015-03-28

Skönaste kommentarerna jag sett på ett recept! :'D

Maria Nilsson

2015-03-25

Rekommenderar EJ, låg hemma magsjuk i 2 veckor med min sambo. Värsta rännskit jag haft.

Jonna

2015-03-24

Går denna att frysa?

maya.b

2015-03-14

den var go men asien kan var varmare med snö eller ibland finns det även is också. toaletterna i kina kan vara rena men det är vanligast att man tar ett direkt flygg till america. hästriddning är kul men ibland solen skiner!

lina

2015-03-07

3dl kakao står det i receptet!

Arlandagymnasiet

2014-12-17

Hälften kakao och 3 dl socker blir bättre.

Julia

2014-11-30

Hade den inne i exakt 20 minuter. Den är inte kladdig.

hanna

2014-10-15

jättegod men ett tips använd 1 1/2 dl kakao istället det blir mkt godare

ellen

2014-10-11

Dom var svingande!

hanna

2014-10-04

mycket bra konsistens och jättegod bara tt det är för mycket kakao så det tar över hela smaken

hanna

2014-10-03

kan man byta ut florsocker mot strösocker

Sandra

2014-08-27

Ingenting att rekommendera för barnkalas osv.

cookie mos

2014-07-05

jättegod! smeten är mums% JÄTTEGOOOOOOOOD

Kakmonstret

2014-07-05

Jättegod! MÅSTE göra om den! Av alla brownies jag ätit är denna den godaste! Ett tips är att strö hackade hasselnötter över browniesarna! MUMS!

Vilma

2014-06-25

Min har stått i ugnen nu i mer än 20 min och den ser fortfarande helt kladdig ut, första gågnen jag gör browni så vet inte hur kladdig den ska va när man tar ut den. Tacksam för svar :)

Joffan

2014-06-12

Så god!👌

YAS

2014-05-04

sketa najs kaka azz!

HusseBrr

2014-04-11

Fakkin najs azz, kakàn vart jeekligt mjuk o safti, najs konsisititisentes eller vafan de nu heter, men ah. Gött te kvällen azz

Priscila

2014-02-16

Smaka jätte gott. Mina tjejer älskade det !!

Malin

2014-01-16

Har aldrig haft problem med denna varken att den skulle bli för söt eller falla ihop, man får hålla lite koll på den i ugnen bara så att man inte har inne den för länge så den blir perfekt kladdig, färdig när den stannat i kanterna och är lite dallrig fortfarande i mitten!

BMH

2014-01-07

Mycket god bilen omdömet. Använde rårörsocker 4 dl. Kakan blev lagom kladdig på 20 min.

Christer

2013-12-07

Mäktigt men gott. Hade lite mindre form så jag hade nog behövt grädda lite mer än 20 min. blev lite lös.

frida

2013-11-16

Bilden är fejk den blev fan inte sådär den smaka skit och föll bara isär!! Skitrecept

Anna

2013-11-09

Använde råströsocker, knappt 3 dl istället för 4 dl vanligt strö. Fick då en mer balanserad sötma. Gräddningstiden var för lång för att funka i min ugn, 15 minuter hade varit bättre för den blev inte kladdig alls. I Övrigt väldigt god!

eee

2013-10-31

Alldeles för mycket socker!! Gick inte att äta en bit utan att må illa, skulle ha räckt med 2 dl!

Veronica

2013-10-29

Den absolut godaste brownie jag någonsin ätit!! Och den blir ännu godare efter ett par timmar i kylen :)

Britta/webbredaktionen

2013-10-28

@Veronica 1,5 dl florsocker

Veronica

2013-10-27

Hur mycket florsocker ska det vara i glasyren??

Emma

2013-10-26

otroligt god kaka! Dock tycker jag att glasyren smakade för mycket kaffe, och jag hade inte ens särskilt starkt kaffe. En matsked kaffe skulle nog räcka, eller ingenting alls... Rekommenderar detta verkligen!!!

Sylvia

2013-09-25

Helt underbar kaka, lite mäktig. Jag hade inte heller pulverkaffe, tycker inte att det behövs. Min svåger åt fem bitar kaka på kalaset, bara det säger att kakan är super god.

Fanny

2013-08-05

Det här vart riktigt gott, och en riktig höjdare bland släkten. :) Det enda jag inte hade i var det torkade kaffepulvret, men det vart gott ändå.

Malin

2013-07-26

Bästa brownien nånnsin rik chokladsmak härligt kladdig å så mäktig! Ska använda detta receptet som tårtbotten till moussetårta nästa gång toppenrecept!

Karin

2013-06-15

Fenomenalt god. Var först undrande över 3 dl kakao, men när jag läste omdömena att det skulle vara så, så blev det så ! Det som inte gick åt direkt delade jag i små fyrkantiga mumsbitar och frös in. Bra att ta fram till kaffet vid behov då man vill ha en liten gobit.

Marlene Mallan Norell

2013-06-04

Supergod!!! Ska testa att göra en tårta av den nu :)

Matilda

2013-05-25

Bästa brownie receptet jag någonsin provat!

Ida

2013-05-20

Jag bakade dessa i fredags! ÅH HERREGU så goda de blev! Ja 3 dl kakao är vettigt när man får ett resultat som heter duga! Jag kommer absolut göra dem igen!

Åsa

2013-05-16

Ja det låter mycket med 3dl...men ser läskigt goda ut :)

Jennie

2013-05-15

Jätteglad! Å tre del kakao!

Madeleine

2013-05-15

Ja, det låter gott men reagerade som Jenny på 3 dl kakao?

Jenny

2013-05-15

3 dl kakao i smeten - kan det verkligen stämma?

mamma

2013-05-15

den här verkar god...

Marie

2013-04-27

Den blev supergod! Gräddade kakan endast i 15 min, då blev den superkladdig. Glasyren var lite svår att få ihop som någon sa, men blandar man tillräckligt, blir den också bra. Tips, ställ i kylen och ät dagen efter, då är den ännu godare!

Magdalena

2013-04-27

Väldigt god kaka! I glasyren använde jag 70% apelsinchoklad, ingen hackad choklad. Barnen föredrar det före kaffesmak :) Funderar om jag ska hacka lite nötter och strö ovanpå. Receptet ska självklart sparas!

Annelie

2013-04-03

Superdupergod kaka, rik chokladsmak, härlig mäktig glasyr. Hade inga problem med att kakan blev för torr. När jag blandade ihop glasyren (hade värmt smöret i mikron så att det nästan började smälta) undrade jag ett tag vad det egentligen skulle bli, men efter ihärdig omrörning gick smöret ihop med övriga ingredienser och glasyren blev jämn och bra. Lite mysko konsistens på glasyren först, men den "satte sig" fint på kakan och blev perfekt! Toppade med hackade pistagenötter, hade färska hallon och vispad grädde till, blev gott! Kakan uppskattades livligt av alla middagsgäster!

Choklad

2013-04-03

Jag andvände ögon kakao och den blev väldigt bitter, men den slinker nog ner ändå :)

hmm

2013-04-01

Kakan blev jättetorr med alldeles för mycket kakaosmak. Glasyren blev en grynig massa som var alldeles för trög för att bre på. Ska det verkligen vara 3 dl kakao?! Allt åker i soptunnan, tyvärr.

Jessica

2013-03-21

Otroligt god! Speciellt glasyren. Den ska jag göra flera gånger, tänkte testa dels som topping på cupcakes, som fyllning i rulltårta och även runt kanterna på tårta med grädde uppepå. Vad tror ni om det? Vi hade lite grädde till när vi åt kakan och det passade bra ihop. Vi använde NesCafe pulverkaffe både till kakan och till glasyren (gjorde en kopp att dricka med två teskedar pulver som vanligt. Tog undan 2 msk kaffe och blandade i ytterliggare en tesked pulver i det) och det fungerade jättebra.

Sonja

2013-03-20

Supergod mycket chokladsmak

Niklas

2013-03-18

Jag valde att göra den med krossade kaffebönor istället för pulverkaffe. Använde mig av en muffinsplåt med muffinsformar så att det inte fastnade. Blev precis lagom stora portions "kakor" som jag serverade med jordgubbar och vaniljglass. Helt otroligt gott!!!!

Britta/Webbredaktionen

2013-03-18

@Chokladtokig Vi har provbakat den igen och den blev bra. Den bittra smaken kan beror på kvalitén på kakaon eller chokladen.

Britta/Webbredaktionen

2013-03-18

@CCC Det ska vara bryggt kaffe.

Chokladtokig

2013-03-17

Tyvärr blev kakan bitter med så mycket kakao.

CCC

2013-03-17

Mycket kaffe i den! Ni som gjort denna: smakar den kaffe??

Men 3 dl kakao kan det verkligen stämma??

2013-03-17

Ser ju riktigt smarriga ut, men jag undrar...

VIka

2013-03-03

underbara! perfekt att göra som desert med en klick grädde eller så. Nästa gång ska vi pröva riva choklad med smak i te x mint.

kakmonstret

2013-03-02

Supergod, saftig och chokladig brownie!

Mmm

2013-02-24

Mycket god!!

Liknande recept

Kladdkaka grundrecept

(786)

Frasvåfflor

(123)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(2)

Hemavans äppelkaka

(151)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

(19)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 200 g smör
  • 4 dl strösocker
  • 3 dl kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk torkat pulverkaffe
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl vetemjöl
  • 4 ägg
  • Glasyr:
  • 150 g mjölkchoklad i bitar
  • 2 msk starkt kaffe
  • 4 msk kakao
  • 1.5 dl florsocker
  • 100 g rumsvarmt smör
  • Topping:
  • 25 g hackad choklad

Kladdig brownie med mjölkchokladglasyr

Betyg (1-5):
4.03 (73 betyg)

Härlig kaka för dig som älskar choklad.

Ugnstemperatur:150º
Svårighetsgrad:Medel
25 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält smör och socker tillsammans i en kastrull. Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
  2. Häll ner smör- och sockerblandningen i de torra ingredienserna och vispa ihop. Tillsätt äggen och vispa till en jämn smet.
  3. Häll smeten i en form med bakplåtspapper (25 x 30 cm) eller i en rund form (cirka 28 cm i diameter). Grädda kakan mitt i ugnen på 150° i 20 minuter. Ta ut kakan och låt den svalna i 30 minuter.

Glasyr

  1. Smält chokladen till glasyren i ett vattenbad med kaffe och kakao. Vänd ner florsocker och smör i chokladen och blanda ihop till en jämn smet. Bred ut glasyren över den svala kakan och toppa med den hackade chokladen.

Topping

  1. Låt kakan stå i 15 minuter innan servering så att glasyren hinner stelna.

Tips

Vatten och choklad är fiender. Smält chokladen i ett vattenbad som sjuder och sätt gärna plastfolie över bunken så att vattenångan inte kommer i kontakt med chokladen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cookie Mos

2016-07-07

mums! :) :) :) :) :) :) 10 av 5 stjärnor får den!!!!!!!!!!!! muuuucket kakao i blir gottttt! gooottttttttttttttttttttttttt

Linn

2016-01-07

Älskar kakan hade den inne i 20 min.

coco

2015-10-14

jag älskar den här kakan, jag väljer att servera den med krossade nötter på istället för choklad, jag tycker att det lättar upp och gör den ännu godare!

D

2015-09-15

Tyckte den blev väldigt mäktig. Använde dock bakchoklad istället för riktig mjölkchoklad.

Coockie mos

2015-07-07

Den är väldigt Chokladig! Och smarrig' Of cors

Coockie mos

2015-07-07

Den är SUPER mummsi! Jag minns den kladdiga smaken o den goda moset

Paula

2015-06-24

Det kanske bara är jag som är dum och hade i färdigkokt/bryggt kaffe i glasyren vilket resulterade i att det skar sig! Men ni kanske ska skriva att det är 2 msk kaffepulver?!

Anneli

2015-05-01

Asså, det här är den godaste brownie jag ätit på väääldigt länge!! Absolut ett måste för chokladälskaren! Ska definitivt baka den igen! Och kanske testa att ha den som tårtbotten.

Ewa Gustafsson

2015-04-29

Tack för ett bra recept. Jag gjorde en annan kaka och den smakade helt annorlunda

jenny

2015-03-28

Skönaste kommentarerna jag sett på ett recept! :'D

Maria Nilsson

2015-03-25

Rekommenderar EJ, låg hemma magsjuk i 2 veckor med min sambo. Värsta rännskit jag haft.

Jonna

2015-03-24

Går denna att frysa?

maya.b

2015-03-14

den var go men asien kan var varmare med snö eller ibland finns det även is också. toaletterna i kina kan vara rena men det är vanligast att man tar ett direkt flygg till america. hästriddning är kul men ibland solen skiner!

lina

2015-03-07

3dl kakao står det i receptet!

Arlandagymnasiet

2014-12-17

Hälften kakao och 3 dl socker blir bättre.

Julia

2014-11-30

Hade den inne i exakt 20 minuter. Den är inte kladdig.

hanna

2014-10-15

jättegod men ett tips använd 1 1/2 dl kakao istället det blir mkt godare

ellen

2014-10-11

Dom var svingande!

hanna

2014-10-04

mycket bra konsistens och jättegod bara tt det är för mycket kakao så det tar över hela smaken

hanna

2014-10-03

kan man byta ut florsocker mot strösocker

Sandra

2014-08-27

Ingenting att rekommendera för barnkalas osv.

cookie mos

2014-07-05

jättegod! smeten är mums% JÄTTEGOOOOOOOOD

Kakmonstret

2014-07-05

Jättegod! MÅSTE göra om den! Av alla brownies jag ätit är denna den godaste! Ett tips är att strö hackade hasselnötter över browniesarna! MUMS!

Vilma

2014-06-25

Min har stått i ugnen nu i mer än 20 min och den ser fortfarande helt kladdig ut, första gågnen jag gör browni så vet inte hur kladdig den ska va när man tar ut den. Tacksam för svar :)

Joffan

2014-06-12

Så god!👌

YAS

2014-05-04

sketa najs kaka azz!

HusseBrr

2014-04-11

Fakkin najs azz, kakàn vart jeekligt mjuk o safti, najs konsisititisentes eller vafan de nu heter, men ah. Gött te kvällen azz

Priscila

2014-02-16

Smaka jätte gott. Mina tjejer älskade det !!

Malin

2014-01-16

Har aldrig haft problem med denna varken att den skulle bli för söt eller falla ihop, man får hålla lite koll på den i ugnen bara så att man inte har inne den för länge så den blir perfekt kladdig, färdig när den stannat i kanterna och är lite dallrig fortfarande i mitten!

BMH

2014-01-07

Mycket god bilen omdömet. Använde rårörsocker 4 dl. Kakan blev lagom kladdig på 20 min.

Christer

2013-12-07

Mäktigt men gott. Hade lite mindre form så jag hade nog behövt grädda lite mer än 20 min. blev lite lös.

frida

2013-11-16

Bilden är fejk den blev fan inte sådär den smaka skit och föll bara isär!! Skitrecept

Anna

2013-11-09

Använde råströsocker, knappt 3 dl istället för 4 dl vanligt strö. Fick då en mer balanserad sötma. Gräddningstiden var för lång för att funka i min ugn, 15 minuter hade varit bättre för den blev inte kladdig alls. I Övrigt väldigt god!

eee

2013-10-31

Alldeles för mycket socker!! Gick inte att äta en bit utan att må illa, skulle ha räckt med 2 dl!

Veronica

2013-10-29

Den absolut godaste brownie jag någonsin ätit!! Och den blir ännu godare efter ett par timmar i kylen :)

Britta/webbredaktionen

2013-10-28

@Veronica 1,5 dl florsocker

Veronica

2013-10-27

Hur mycket florsocker ska det vara i glasyren??

Emma

2013-10-26

otroligt god kaka! Dock tycker jag att glasyren smakade för mycket kaffe, och jag hade inte ens särskilt starkt kaffe. En matsked kaffe skulle nog räcka, eller ingenting alls... Rekommenderar detta verkligen!!!

Sylvia

2013-09-25

Helt underbar kaka, lite mäktig. Jag hade inte heller pulverkaffe, tycker inte att det behövs. Min svåger åt fem bitar kaka på kalaset, bara det säger att kakan är super god.

Fanny

2013-08-05

Det här vart riktigt gott, och en riktig höjdare bland släkten. :) Det enda jag inte hade i var det torkade kaffepulvret, men det vart gott ändå.

Malin

2013-07-26

Bästa brownien nånnsin rik chokladsmak härligt kladdig å så mäktig! Ska använda detta receptet som tårtbotten till moussetårta nästa gång toppenrecept!

Karin

2013-06-15

Fenomenalt god. Var först undrande över 3 dl kakao, men när jag läste omdömena att det skulle vara så, så blev det så ! Det som inte gick åt direkt delade jag i små fyrkantiga mumsbitar och frös in. Bra att ta fram till kaffet vid behov då man vill ha en liten gobit.

Marlene Mallan Norell

2013-06-04

Supergod!!! Ska testa att göra en tårta av den nu :)

Matilda

2013-05-25

Bästa brownie receptet jag någonsin provat!

Ida

2013-05-20

Jag bakade dessa i fredags! ÅH HERREGU så goda de blev! Ja 3 dl kakao är vettigt när man får ett resultat som heter duga! Jag kommer absolut göra dem igen!

Åsa

2013-05-16

Ja det låter mycket med 3dl...men ser läskigt goda ut :)

Jennie

2013-05-15

Jätteglad! Å tre del kakao!

Madeleine

2013-05-15

Ja, det låter gott men reagerade som Jenny på 3 dl kakao?

Jenny

2013-05-15

3 dl kakao i smeten - kan det verkligen stämma?

mamma

2013-05-15

den här verkar god...

Marie

2013-04-27

Den blev supergod! Gräddade kakan endast i 15 min, då blev den superkladdig. Glasyren var lite svår att få ihop som någon sa, men blandar man tillräckligt, blir den också bra. Tips, ställ i kylen och ät dagen efter, då är den ännu godare!

Magdalena

2013-04-27

Väldigt god kaka! I glasyren använde jag 70% apelsinchoklad, ingen hackad choklad. Barnen föredrar det före kaffesmak :) Funderar om jag ska hacka lite nötter och strö ovanpå. Receptet ska självklart sparas!

Annelie

2013-04-03

Superdupergod kaka, rik chokladsmak, härlig mäktig glasyr. Hade inga problem med att kakan blev för torr. När jag blandade ihop glasyren (hade värmt smöret i mikron så att det nästan började smälta) undrade jag ett tag vad det egentligen skulle bli, men efter ihärdig omrörning gick smöret ihop med övriga ingredienser och glasyren blev jämn och bra. Lite mysko konsistens på glasyren först, men den "satte sig" fint på kakan och blev perfekt! Toppade med hackade pistagenötter, hade färska hallon och vispad grädde till, blev gott! Kakan uppskattades livligt av alla middagsgäster!

Choklad

2013-04-03

Jag andvände ögon kakao och den blev väldigt bitter, men den slinker nog ner ändå :)

hmm

2013-04-01

Kakan blev jättetorr med alldeles för mycket kakaosmak. Glasyren blev en grynig massa som var alldeles för trög för att bre på. Ska det verkligen vara 3 dl kakao?! Allt åker i soptunnan, tyvärr.

Jessica

2013-03-21

Otroligt god! Speciellt glasyren. Den ska jag göra flera gånger, tänkte testa dels som topping på cupcakes, som fyllning i rulltårta och även runt kanterna på tårta med grädde uppepå. Vad tror ni om det? Vi hade lite grädde till när vi åt kakan och det passade bra ihop. Vi använde NesCafe pulverkaffe både till kakan och till glasyren (gjorde en kopp att dricka med två teskedar pulver som vanligt. Tog undan 2 msk kaffe och blandade i ytterliggare en tesked pulver i det) och det fungerade jättebra.

Sonja

2013-03-20

Supergod mycket chokladsmak

Niklas

2013-03-18

Jag valde att göra den med krossade kaffebönor istället för pulverkaffe. Använde mig av en muffinsplåt med muffinsformar så att det inte fastnade. Blev precis lagom stora portions "kakor" som jag serverade med jordgubbar och vaniljglass. Helt otroligt gott!!!!

Britta/Webbredaktionen

2013-03-18

@Chokladtokig Vi har provbakat den igen och den blev bra. Den bittra smaken kan beror på kvalitén på kakaon eller chokladen.

Britta/Webbredaktionen

2013-03-18

@CCC Det ska vara bryggt kaffe.

Chokladtokig

2013-03-17

Tyvärr blev kakan bitter med så mycket kakao.

CCC

2013-03-17

Mycket kaffe i den! Ni som gjort denna: smakar den kaffe??

Men 3 dl kakao kan det verkligen stämma??

2013-03-17

Ser ju riktigt smarriga ut, men jag undrar...

VIka

2013-03-03

underbara! perfekt att göra som desert med en klick grädde eller så. Nästa gång ska vi pröva riva choklad med smak i te x mint.

kakmonstret

2013-03-02

Supergod, saftig och chokladig brownie!

Mmm

2013-02-24

Mycket god!!

Liknande recept

Kladdkaka grundrecept

(786)

Frasvåfflor

(123)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

(2)

Hemavans äppelkaka

(151)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar

(1)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

(19)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies