Kioskrulle med äpple och pepparrot

Betyg (1-5):
4 (20 betyg)

Klassisk korvrulle med krossad potatis och stekt lök, hur gott som helst.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 600 g potatis, skrubbad eller skalad
  • 2 stora gula lökar, skivade
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 8 grillkorvar
  • 4 tortillabröd
  • 150 g rödkål, tunt strimlad
  • Pepparrotssås
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 äpplen, grovrivna
  • 2 msk färsk pepparrot, riven
  • 1 tsk vitvinsvinäger

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Stek löken i smör på medelvärme under ca 10 min, rör då och då. Salta.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till såsen. Stek korven till fin färg. Fyll tortillabröden med lätt krossad potatis, stekt lök, kål, korv och pepparrotssås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2019-02-26

Galet gott! Världsklass!!!

Lina

2019-02-21

Jättegott!

Liknande recept

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

(16)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

(32)

Minestronesoppa med linser

(17)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(28)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(43)

Tofu Tikka

(25)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(13)

Couscouspanna med fisk

(10)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 600 g potatis, skrubbad eller skalad
  • 2 stora gula lökar, skivade
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 8 grillkorvar
  • 4 tortillabröd
  • 150 g rödkål, tunt strimlad
  • Pepparrotssås
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 äpplen, grovrivna
  • 2 msk färsk pepparrot, riven
  • 1 tsk vitvinsvinäger

Kioskrulle med äpple och pepparrot

Betyg (1-5):
4 (20 betyg)

Klassisk korvrulle med krossad potatis och stekt lök, hur gott som helst.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Stek löken i smör på medelvärme under ca 10 min, rör då och då. Salta.
  2. Blanda ihop alla ingredienserna till såsen. Stek korven till fin färg. Fyll tortillabröden med lätt krossad potatis, stekt lök, kål, korv och pepparrotssås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2019-02-26

Galet gott! Världsklass!!!

Lina

2019-02-21

Jättegott!

Liknande recept

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

(16)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat

(32)

Minestronesoppa med linser

(17)

Lotta Lundgren - Panzanella express

(28)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(43)

Tofu Tikka

(25)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(13)

Couscouspanna med fisk

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies