Kavringsnittar med senapssill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

Senapssill är en klassiker och serverad på smörstekt kavring når sillen en ny nivå! Toppa snittarna med rödlök och gräslök som kronan på verket.

Tillagningstid: 10 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 msk sötstark senap
  • 1 dl crème fraiche
  • 250 g kavring
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl finhackad rödlök
  • 0.5 dl finhackad gräslök

Gör så här

  1. Skär sillen i tunna strimlor (ca 3 mm). Blanda senap med crème fraiche och vänd ner sillen.
  2. Skär kavringen i skivor. Skär skivorna i trekanter eller fyrkanter. Stek i smör på båda sidor.
  3. Fördela sillen på bröden och toppa med rödlök och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Laxbakelse

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Senaps- och gräslökssill

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Löjromssill med citron

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Senapssill med krämig kaprissås

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sesamsill

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äpple- och pepparrotssill

Betyg
Betyg
(121)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 msk sötstark senap
  • 1 dl crème fraiche
  • 250 g kavring
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl finhackad rödlök
  • 0.5 dl finhackad gräslök

Kavringsnittar med senapssill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

Senapssill är en klassiker och serverad på smörstekt kavring når sillen en ny nivå! Toppa snittarna med rödlök och gräslök som kronan på verket.

Tillagningstid: 10 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillen i tunna strimlor (ca 3 mm). Blanda senap med crème fraiche och vänd ner sillen.
  2. Skär kavringen i skivor. Skär skivorna i trekanter eller fyrkanter. Stek i smör på båda sidor.
  3. Fördela sillen på bröden och toppa med rödlök och gräslök.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessillröra

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Laxbakelse

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Senaps- och gräslökssill

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Löjromssill med citron

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Senapssill med krämig kaprissås

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sesamsill

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äpple- och pepparrotssill

Betyg
Betyg
(121)