För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kall örtsås

Betyg (1-5):
3.22 (18 betyg)

Tillagningstid: 3 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 msk majonnäs
  • 4 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 3 dl hackad persilja, dill och gräslök
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 0.25 msk citron, pressad saft
  • 1 krm peppar
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Blanda majonnäs och crème fraiche väl. Tillsätt det hackade gröna. Smaka av med pressad citron, salt och peppar.

Tips

Prova också att blanda i andra örtkryddor som t ex oregano, timjan eller körvel.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



jack eriksson

2013-05-01

mm har testat den smakar bäst med Chreme fraish gött folk och vill man ha en smidigare sås ta det då med Gräddfil men vill men om man nu ändå skall ha en ört sås som smakar så skall man ha Chreme fraish naturel då typ (Coop) Det blir den bäst ört såsen på marknaden

Jack

2013-05-01

låter gööööt

Liknande recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(4)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(59)

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

(9)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Baguette med yoghurt

(25)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(2)

Yoghurtsås med rödbetor, äpple och pepparrot till kalvsylta

(1)

Laxbakelse

(71)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 msk majonnäs
  • 4 dl crème fraiche eller gräddfil
  • 3 dl hackad persilja, dill och gräslök
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • 0.25 msk citron, pressad saft
  • 1 krm peppar
  • 1 krm salt

Kall örtsås

Betyg (1-5):
3.22 (18 betyg)

Tillagningstid: 3 minuter
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda majonnäs och crème fraiche väl. Tillsätt det hackade gröna. Smaka av med pressad citron, salt och peppar.

Tips

Prova också att blanda i andra örtkryddor som t ex oregano, timjan eller körvel.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



jack eriksson

2013-05-01

mm har testat den smakar bäst med Chreme fraish gött folk och vill man ha en smidigare sås ta det då med Gräddfil men vill men om man nu ändå skall ha en ört sås som smakar så skall man ha Chreme fraish naturel då typ (Coop) Det blir den bäst ört såsen på marknaden

Jack

2013-05-01

låter gööööt

Liknande recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

(4)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(59)

Peruansk dipp - Papa a la huancaína

(9)

Gräddkokta rotfrukter med soltorkade tomater

(38)

Baguette med yoghurt

(25)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(2)

Yoghurtsås med rödbetor, äpple och pepparrot till kalvsylta

(1)

Laxbakelse

(71)