Kaffesumpknäcke

Betyg (1-5):
2.67 (12 betyg)

Vågar du göra ett knäckebröd på kaffesump? Det här knäcket är definitivt ett vågat och spännande val. Recept av Paul Svensson

Tillagningstid: 50 min
Ugnstemperatur:125º
1 sats
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 150 g gammalt bröd (skär bort skorpan)
  • 50 g kaffesump
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 1 tsk dillfrön
  • 25 g smör
  • 0.5 msk flingsalt
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125°. Bryt/skär brödet i bitar. Mixa i matberedare med kaffesump, mortlade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten tills det blir en deg som släpper kanterna.
  2. Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel. Grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-01

Hej! Tyvärr har ingredienserna trillat bort pga ett tekniskt fel. Vi jobbar på att få dem på plats så fort som möjligt, men tills vidare hittar ni hela receptet här: https://www.coop.se/recept/Mer-Smak/Alla-nummer/mer-smak-2-2019/

Liknande recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(5)

Marinmarinerad lax

(6)

Smördegssnurrade korvar

(8)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Potkäs

(1)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 150 g gammalt bröd (skär bort skorpan)
  • 50 g kaffesump
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 1 tsk dillfrön
  • 25 g smör
  • 0.5 msk flingsalt
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten

Kaffesumpknäcke

Betyg (1-5):
2.67 (12 betyg)

Vågar du göra ett knäckebröd på kaffesump? Det här knäcket är definitivt ett vågat och spännande val. Recept av Paul Svensson

Tillagningstid: 50 min
Ugnstemperatur:125º
1 sats
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125°. Bryt/skär brödet i bitar. Mixa i matberedare med kaffesump, mortlade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten tills det blir en deg som släpper kanterna.
  2. Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel. Grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-01

Hej! Tyvärr har ingredienserna trillat bort pga ett tekniskt fel. Vi jobbar på att få dem på plats så fort som möjligt, men tills vidare hittar ni hela receptet här: https://www.coop.se/recept/Mer-Smak/Alla-nummer/mer-smak-2-2019/

Liknande recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(5)

Marinmarinerad lax

(6)

Smördegssnurrade korvar

(8)

Pinnbröd med grillkorv

(40)

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Potkäs

(1)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies