Kaffesumpknäcke

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Vågar du göra ett knäckebröd på kaffesump? Det här knäcket är definitivt ett vågat och spännande val. Recept av Paul Svensson

Tillagningstid: 50 min
Ugnstemperatur:125º
1 sats
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 150 g gammalt bröd (skär bort skorpan)
  • 50 g kaffesump
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 1 tsk dillfrön
  • 25 g smör
  • 0.5 msk flingsalt
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125°. Bryt/skär brödet i bitar. Mixa i matberedare med kaffesump, mortlade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten tills det blir en deg som släpper kanterna.
  2. Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel. Grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-01

Hej! Tyvärr har ingredienserna trillat bort pga ett tekniskt fel. Vi jobbar på att få dem på plats så fort som möjligt, men tills vidare hittar ni hela receptet här: https://www.coop.se/recept/Mer-Smak/Alla-nummer/mer-smak-2-2019/

Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 150 g gammalt bröd (skär bort skorpan)
  • 50 g kaffesump
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 1 tsk dillfrön
  • 25 g smör
  • 0.5 msk flingsalt
  • 0.5 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten

Kaffesumpknäcke

Betyg (1-5):
2.67 (3 betyg)

Vågar du göra ett knäckebröd på kaffesump? Det här knäcket är definitivt ett vågat och spännande val. Recept av Paul Svensson

Tillagningstid: 50 min
Ugnstemperatur:125º
1 sats
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125°. Bryt/skär brödet i bitar. Mixa i matberedare med kaffesump, mortlade kryddor, smör, vetemjöl och salt. Häll i vatten tills det blir en deg som släpper kanterna.
  2. Kavla ut supertunt mellan bakplåtspapper. Nagga med gaffel. Grädda i ugn tills knäcket blir krispigt och lätt rostat. Öppna luckan någon gång för att släppa ut fukt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-01

Hej! Tyvärr har ingredienserna trillat bort pga ett tekniskt fel. Vi jobbar på att få dem på plats så fort som möjligt, men tills vidare hittar ni hela receptet här: https://www.coop.se/recept/Mer-Smak/Alla-nummer/mer-smak-2-2019/

Liknande recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies