Jordgubbsglass med basilika

Betyg (1-5):
3.55 (11 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 250 g mascarpone
  • 300 g frysta jordgubbar
  • 2 dl florsocker
  • 20 basilikablad
  • 0.5 lime, finrivet skal

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare och servera genast.
  2. Det går även bra att frysa glassen till ett senare tillfälle.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Scilla

2018-10-04

Mycket enkel att göra och väldigt god i smaken. Det går att minska på sockret och plussa på med lite limejuice. Att använda t ex hallon istället fungerar finfint.

5 st
  • Ingredienser (5)
  • 250 g mascarpone
  • 300 g frysta jordgubbar
  • 2 dl florsocker
  • 20 basilikablad
  • 0.5 lime, finrivet skal

Jordgubbsglass med basilika

Betyg (1-5):
3.55 (11 betyg)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare och servera genast.
  2. Det går även bra att frysa glassen till ett senare tillfälle.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Scilla

2018-10-04

Mycket enkel att göra och väldigt god i smaken. Det går att minska på sockret och plussa på med lite limejuice. Att använda t ex hallon istället fungerar finfint.

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies