Japanska pannkakor med tofu

Betyg (1-5):
3.4 (20 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Pannkakor:
  • 6 ägg
  • 6 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • 8 hackade salladslökar
  • 2 msk smör eller olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Fyllning:
  • 300 g tärnad tofu
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven ingefära
  • 3 dl mungbönsgrodd
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 strimlad shiitake svamp eller annan svamp
  • 1 dl färsk koriander

Gör så här

  1. Blanda pannkakssmeten. Hetta upp en stekpannan med smör i och grädda ganska tjocka pannkakor.
  2. Stek tofun på hög värme i olja cirka 2 minuter, tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare 2-3 minuter. Fördela tofublandningen och färsk koriander i pannkakorna, rulla ihop och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ägghalvor med currykräm och mandel

(0)

Gubbröra i snapsglas

(14)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Ägghalvor med sweet chili- och färskoströra

(10)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar

(3)
14 st
  • Pannkakor:
  • 6 ägg
  • 6 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • 8 hackade salladslökar
  • 2 msk smör eller olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Fyllning:
  • 300 g tärnad tofu
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven ingefära
  • 3 dl mungbönsgrodd
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 strimlad shiitake svamp eller annan svamp
  • 1 dl färsk koriander

Japanska pannkakor med tofu

Betyg (1-5):
3.4 (20 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda pannkakssmeten. Hetta upp en stekpannan med smör i och grädda ganska tjocka pannkakor.
  2. Stek tofun på hög värme i olja cirka 2 minuter, tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare 2-3 minuter. Fördela tofublandningen och färsk koriander i pannkakorna, rulla ihop och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ägghalvor med currykräm och mandel

(0)

Gubbröra i snapsglas

(14)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Ägghalvor med sweet chili- och färskoströra

(10)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Ägghalvor med äppel- och valnötsröra

(2)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies