Japanska pannkakor med tofu

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.4 (20 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Pannkakor:
  • 6 ägg
  • 6 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • 8 hackade salladslökar
  • 2 msk smör eller olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Fyllning:
  • 300 g tärnad tofu
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven ingefära
  • 3 dl mungbönsgrodd
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 strimlad shiitake svamp eller annan svamp
  • 1 dl färsk koriander

Gör så här

  1. Blanda pannkakssmeten. Hetta upp en stekpannan med smör i och grädda ganska tjocka pannkakor.
  2. Stek tofun på hög värme i olja cirka 2 minuter, tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare 2-3 minuter. Fördela tofublandningen och färsk koriander i pannkakorna, rulla ihop och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med currykräm och mandel

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Gubbröra i snapsglas

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Åstol royal med amerikansk äppelsill

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Laxtartar på rågbröd

Betyg
Betyg
(15)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • Pannkakor:
  • 6 ägg
  • 6 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • 8 hackade salladslökar
  • 2 msk smör eller olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Fyllning:
  • 300 g tärnad tofu
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven ingefära
  • 3 dl mungbönsgrodd
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 strimlad shiitake svamp eller annan svamp
  • 1 dl färsk koriander

Japanska pannkakor med tofu

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.4 (20 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda pannkakssmeten. Hetta upp en stekpannan med smör i och grädda ganska tjocka pannkakor.
  2. Stek tofun på hög värme i olja cirka 2 minuter, tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare 2-3 minuter. Fördela tofublandningen och färsk koriander i pannkakorna, rulla ihop och servera.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med currykräm och mandel

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Gubbröra i snapsglas

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Åstol royal med amerikansk äppelsill

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Laxtartar på rågbröd

Betyg
Betyg
(15)