Japansk färs- och kålpanna

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 2 dl jasminris
  • 1 tsk olivolja
  • 500 g nötfärs
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 30 g färsk ingefära, grovriven
  • 3 vitlöksklyfta, rivna
  • 3 msk japansk soja
  • salt och peppar
  • 0.5 msk socker
  • 1 isbergssallad
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 msk srirachasås

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen tills brun och smulig. Tillsätt vitkål, ingefära och vitlök, stek tills kålen är mjuk.
  2. Häll i soja ochsmaka av med salt och peppar. Tillsätt socker. Plocka salladsbladen och lägg i kallt vatten. Låt rinna av innan servering. Blanda majonnäs med sriraschasås till en sås.
  3. Vänd ner riset i färspannan eller servera vid sidan om maten. Servera kålpannan i salladsbladen med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-22

Hej Susanne! Menar du i vår onlinebutik? Sortimentet varierar beroende på var i landet du bor. I din lokala butik kan du alltid höra om de kan ta hem sriracha, eftersom det finns i vårt sortiment och i de flesta av våra butiker. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Susanne

2019-03-18

Ett recept på Japansk köttfärs och så har ni inte Srirachasås, blir ju jäkligt svårt att göra dem då 🙁

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Örtfrittata - Coop

(1)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 2 dl jasminris
  • 1 tsk olivolja
  • 500 g nötfärs
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 30 g färsk ingefära, grovriven
  • 3 vitlöksklyfta, rivna
  • 3 msk japansk soja
  • salt och peppar
  • 0.5 msk socker
  • 1 isbergssallad
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 msk srirachasås

Japansk färs- och kålpanna

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen tills brun och smulig. Tillsätt vitkål, ingefära och vitlök, stek tills kålen är mjuk.
  2. Häll i soja ochsmaka av med salt och peppar. Tillsätt socker. Plocka salladsbladen och lägg i kallt vatten. Låt rinna av innan servering. Blanda majonnäs med sriraschasås till en sås.
  3. Vänd ner riset i färspannan eller servera vid sidan om maten. Servera kålpannan i salladsbladen med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-22

Hej Susanne! Menar du i vår onlinebutik? Sortimentet varierar beroende på var i landet du bor. I din lokala butik kan du alltid höra om de kan ta hem sriracha, eftersom det finns i vårt sortiment och i de flesta av våra butiker. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Susanne

2019-03-18

Ett recept på Japansk köttfärs och så har ni inte Srirachasås, blir ju jäkligt svårt att göra dem då 🙁

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Örtfrittata - Coop

(1)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies