Japansk färs- och kålpanna

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 2 dl jasminris
  • 1 tsk olivolja
  • 500 g nötfärs
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 30 g färsk ingefära, grovriven
  • 3 vitlöksklyfta, rivna
  • 3 msk japansk soja
  • salt och peppar
  • 0.5 msk socker
  • 1 isbergssallad
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 msk srirachasås

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen tills brun och smulig. Tillsätt vitkål, ingefära och vitlök, stek tills kålen är mjuk.
  2. Häll i soja ochsmaka av med salt och peppar. Tillsätt socker. Plocka salladsbladen och lägg i kallt vatten. Låt rinna av innan servering. Blanda majonnäs med sriraschasås till en sås.
  3. Vänd ner riset i färspannan eller servera vid sidan om maten. Servera kålpannan i salladsbladen med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-22

Hej Susanne! Menar du i vår onlinebutik? Sortimentet varierar beroende på var i landet du bor. I din lokala butik kan du alltid höra om de kan ta hem sriracha, eftersom det finns i vårt sortiment och i de flesta av våra butiker. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Susanne

2019-03-18

Ett recept på Japansk köttfärs och så har ni inte Srirachasås, blir ju jäkligt svårt att göra dem då 🙁

Liknande recept

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Spagetti med tomatsås

(40)

Zucchinigratäng med korv

(15)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Potatissallad med parmesan och sparris

(163)

Lax- och spenatpaj

(90)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 dl jasminris
  • 1 tsk olivolja
  • 500 g nötfärs
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 30 g färsk ingefära, grovriven
  • 3 vitlöksklyfta, rivna
  • 3 msk japansk soja
  • salt och peppar
  • 0.5 msk socker
  • 1 isbergssallad
  • 1.5 dl majonnäs
  • 2 msk srirachasås

Japansk färs- och kålpanna

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen tills brun och smulig. Tillsätt vitkål, ingefära och vitlök, stek tills kålen är mjuk.
  2. Häll i soja ochsmaka av med salt och peppar. Tillsätt socker. Plocka salladsbladen och lägg i kallt vatten. Låt rinna av innan servering. Blanda majonnäs med sriraschasås till en sås.
  3. Vänd ner riset i färspannan eller servera vid sidan om maten. Servera kålpannan i salladsbladen med såsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-03-22

Hej Susanne! Menar du i vår onlinebutik? Sortimentet varierar beroende på var i landet du bor. I din lokala butik kan du alltid höra om de kan ta hem sriracha, eftersom det finns i vårt sortiment och i de flesta av våra butiker. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Susanne

2019-03-18

Ett recept på Japansk köttfärs och så har ni inte Srirachasås, blir ju jäkligt svårt att göra dem då 🙁

Liknande recept

Italiensk sallad med belugalinser och grillad flankstek

(8)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(0)

Spagetti med tomatsås

(40)

Zucchinigratäng med korv

(15)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Potatissallad med parmesan och sparris

(163)

Lax- och spenatpaj

(90)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies