Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Gurkrullen passar bra som en del av en buffé eller som förrätt.

Tillagningstid: 15 min + tid att göra Sushiriset
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 0.5 sats sushiris
  • 2 gurkor
  • Skagen:
  • 200 g skalade räkor
  • 1 dl äkta majonnäs
  • 0.5 dl finhackad salladslök
  • 1 lime, finrivet skal
  • 1.5 msk limesaft
  • 1 msk sesamfrön, svarta eller vita
  • 1 finhackad röd chili, eventuellt

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till skagenröran. Smaka av med salt.
  2. Hyvla gurka på längden med en osthyvel så du får ut 16 remsor. Hyvla från båda hållen då remsorna lätt särar på sig i mitten där kärnorna sitter.
  3. Krama ihop 16 risbollar av sushiriset och platta till dem lite ovanpå. Vira in bollarna i gurkremsor och fyll på med skagen.
  4. Toppa med t ex gräslök, algpopcorn och rostade sesamfrön.

Tips

Om du använder räkor i lake, krama ur lite vätska först.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopiroger - Coop

(8)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(1)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 0.5 sats sushiris
  • 2 gurkor
  • Skagen:
  • 200 g skalade räkor
  • 1 dl äkta majonnäs
  • 0.5 dl finhackad salladslök
  • 1 lime, finrivet skal
  • 1.5 msk limesaft
  • 1 msk sesamfrön, svarta eller vita
  • 1 finhackad röd chili, eventuellt

Gurkrulle med asiatisk skagen

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Gurkrullen passar bra som en del av en buffé eller som förrätt.

Tillagningstid: 15 min + tid att göra Sushiriset
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till skagenröran. Smaka av med salt.
  2. Hyvla gurka på längden med en osthyvel så du får ut 16 remsor. Hyvla från båda hållen då remsorna lätt särar på sig i mitten där kärnorna sitter.
  3. Krama ihop 16 risbollar av sushiriset och platta till dem lite ovanpå. Vira in bollarna i gurkremsor och fyll på med skagen.
  4. Toppa med t ex gräslök, algpopcorn och rostade sesamfrön.

Tips

Om du använder räkor i lake, krama ur lite vätska först.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopiroger - Coop

(8)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(1)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies