Grönsakswok

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.82 (17 betyg)

En färgsprakande grönsakswok med morötter, haricots verts och salladskål med smak av ingefära.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 380 g kidneybönor
  • 1 msk olja
  • 200 g skivade morötter
  • 250 g färka eller tinade haricots verts
  • 150 g strimald salladslök
  • 700 g strimlat salladskål huvud
  • 150 g cashewnötter
  • Woksås:
  • 2 msk mango chutney
  • 2 msk olja
  • 2 msk japansk soja
  • 0.5 msk färsk ingefära

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Stek morötterna några minuter på hög värme. Rör hela tiden. Tillsätt haricots verts och stek ytterligare någon minut under omrörning. Vänd ner lök, salladskål, bönor och cashewnötter, stek någon minut tills allt är varmt.
  3. Blanda ingredienserna till såsen och häll över grönsakerna, blanda. Servera med ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



albin

2015-11-11

hur mycket ris för 3?

Rebekah Elovine Warren

2012-01-03

Grönsakswok

Liknande recept

Spara recept

Morotsnudelsallad med biff

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvre chaud

Betyg
Betyg
(7)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 380 g kidneybönor
  • 1 msk olja
  • 200 g skivade morötter
  • 250 g färka eller tinade haricots verts
  • 150 g strimald salladslök
  • 700 g strimlat salladskål huvud
  • 150 g cashewnötter
  • Woksås:
  • 2 msk mango chutney
  • 2 msk olja
  • 2 msk japansk soja
  • 0.5 msk färsk ingefära

Grönsakswok

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.82 (17 betyg)

En färgsprakande grönsakswok med morötter, haricots verts och salladskål med smak av ingefära.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Stek morötterna några minuter på hög värme. Rör hela tiden. Tillsätt haricots verts och stek ytterligare någon minut under omrörning. Vänd ner lök, salladskål, bönor och cashewnötter, stek någon minut tills allt är varmt.
  3. Blanda ingredienserna till såsen och häll över grönsakerna, blanda. Servera med ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



albin

2015-11-11

hur mycket ris för 3?

Rebekah Elovine Warren

2012-01-03

Grönsakswok

Liknande recept

Spara recept

Morotsnudelsallad med biff

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Chèvre chaud

Betyg
Betyg
(7)