Grönsakspasta

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En pastarätt med goda grönsaker såsom broccoli, spenat och oliver

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 400 g pasta penne
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 röd lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 dl soltorkade tomater
  • 1 dl oliver
  • 30 g babyspenat
  • 30 g parmesanost, finriven
  • svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Skär broccoli i små buketter och stjälken i tunna skivor.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek broccoli, lök och vitlök. Stek under omrörning tills löken är mjuk utan att ha fått färg. Salta efter smak.
  3. Tillsätt soltorkade tomater, oliver, den nykokta pastan och spenat. Riv över parmesanost och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Buddha bowl

(9)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Spaghetti med tomat och fetaost

(8)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g pasta penne
  • 250 g broccoli
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 röd lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 dl soltorkade tomater
  • 1 dl oliver
  • 30 g babyspenat
  • 30 g parmesanost, finriven
  • svartpeppar
  • salt

Grönsakspasta

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En pastarätt med goda grönsaker såsom broccoli, spenat och oliver

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Skär broccoli i små buketter och stjälken i tunna skivor.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek broccoli, lök och vitlök. Stek under omrörning tills löken är mjuk utan att ha fått färg. Salta efter smak.
  3. Tillsätt soltorkade tomater, oliver, den nykokta pastan och spenat. Riv över parmesanost och dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Buddha bowl

(9)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Spaghetti med tomat och fetaost

(8)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Mozzarella- och pestogratinerade grönsaker

(0)

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies