
Grön- och rödkålssallad
Betyg (1-5):
En fräsch sallad med äpple och senapsdressing.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 liter grönkål i tunna strimlor
- 1 liter rödkål i tunna strimlor
- 2 äpplen i tunna strimlor
- 1 dl valnötter
- 0.5 dl flagad parmesanost
- Senapsdressing:
- 3 msk olivolja
- 2 msk skånsk senap
- 1 msk balsamvinäger
- 1 krm svartpeppar
Gör så här
- Lägg kålen i kokande vatten och förväll den ca 1 minut. Häll av i durkslag, kyl med kallt vatten och låt rinna av ordentligt.
- Varva kål, äpple, nötter och ostflagor på ett fat eller i en skål. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över.
- Låt gärna stå och dra ca 15 minuter före servering.
Liknande recept
Grön- och rödkålssallad
Betyg (1-5):
En fräsch sallad med äpple och senapsdressing.
Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg kålen i kokande vatten och förväll den ca 1 minut. Häll av i durkslag, kyl med kallt vatten och låt rinna av ordentligt.
- Varva kål, äpple, nötter och ostflagor på ett fat eller i en skål. Rör ihop ingredienserna till dressingen och häll den över.
- Låt gärna stå och dra ca 15 minuter före servering.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!