Grillade persikor med raw kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.33 (3 betyg)

Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 små färska persikor eller nektariner
  • 1 dl kokosflakes, ev torrostade
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • Rå kolasås
  • 130 g färska dadlar, urkärnade
  • 1 dl Havregrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 krm salt

Gör så här

  1. Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.
  2. Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.
  3. Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kärleksmums grundrecept

Betyg
Betyg
(479)
Spara recept

Lussebullar med kvarg

Betyg
Betyg
(120)
Spara recept

Saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Knäckig saffranstosca

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Saffransugnspannkaka

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Chokladtryffel med chili och torkad frukt

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Mjuk pepparkaka med kardemumma

Betyg
Betyg
(59)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 6 små färska persikor eller nektariner
  • 1 dl kokosflakes, ev torrostade
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • Rå kolasås
  • 130 g färska dadlar, urkärnade
  • 1 dl Havregrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 krm salt

Grillade persikor med raw kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.33 (3 betyg)

Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.
  2. Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.
  3. Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kärleksmums grundrecept

Betyg
Betyg
(479)
Spara recept

Lussebullar med kvarg

Betyg
Betyg
(120)
Spara recept

Saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Knäckig saffranstosca

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Saffransugnspannkaka

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Chokladtryffel med chili och torkad frukt

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Mjuk pepparkaka med kardemumma

Betyg
Betyg
(59)