
Grillade persikor med raw kokos
Betyg (1-5):
Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 6 små färska persikor eller nektariner
- 1 dl kokosflakes, ev torrostade
- 0.5 citron, finrivet skal
- Rå kolasås
- 130 g färska dadlar, urkärnade
- 1 dl Havregrädde
- 1 tsk vaniljpulver
- 3 krm salt
Gör så här
- Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.
- Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.
- Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.
Liknande recept
Grillade persikor med raw kokos
Betyg (1-5):
Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"
Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.
- Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.
- Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!