Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Som ett semesterminne från Asien ? hel grillad fisk fylld med färska koriander och citron där dofterna sprider sig i takt med grillningen. Serveras med en kokosdoftande het sås.
Skölj fisken i kallt vatten och torka den. Blanda ¼ deciliter olja, koriander, 1 matsked flingsalt och fördela blandningen i fisken. Lägg några citronskivor inuti fisken. Pensla fisken med resten av oljan och klappa in resten av saltet.
Grilla fisken på båda sidorna på utegrill, gärna i halster, eller i en grillpanna på spisen. Beräkna grilltiden till cirka 15 minuter.
Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs morot och lök några minuter under omrörning. Skär bort stjälkarna på piri-pirin. Krossa den grova delen på citrongräset och skär gräset i fyra delar.
Tillsätt piri-piri, citrongräs eller limeblad, ingefära, kokosmjölk, salt och paprikapulver. Koka såsen minst 20 minuter tills den tjocknat. Ta upp piri-pirin ur såsen.
Logga in för att skriva en kommentar