Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita
  • Tid 20 min

Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita

3.4 (5 betyg)

Grillad korv med smak från Indien.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g chorizo eller annan korv
  • 4 naanbröd
Selleriraita:
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl matyoghurt 10%
  • 300 g riven vitkål
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • salt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skiva sellerin tunt. Riv gurkan grovt och krama ur så mycket vätska som möjligt. Blanda resten av ingredienserna till raitan och vänd ner grönsakerna.

  2. 2

    Skär små snitt i skinnet på korvarna och grilla dem runt om 5–7 min eller stek dem i en stekpanna. Värm bröden någon minut per sida.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar