Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita

Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Grillad korv med smak från Indien.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 400 g chorizo eller annan korv
  • 4 naanbröd
  • Selleriraita:
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl matyoghurt 10%
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • svartpeppar
  • 300 g riven vitkål
  • salt

Gör så här

  1. Skiva sellerin tunt. Riv gurkan grovt och krama ur så mycket vätska som möjligt. Blanda resten av ingredienserna till raitan och vänd ner grönsakerna.
  2. Skär små snitt i skinnet på korvarna och grilla dem runt om 5–7 min eller stek dem i en stekpanna. Värm bröden någon minut per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2020-08-19

God raitan!

Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g chorizo eller annan korv
  • 4 naanbröd
  • Selleriraita:
  • 2 stjälkar blekselleri
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl matyoghurt 10%
  • 0.5 dl hackad färsk mynta
  • svartpeppar
  • 300 g riven vitkål
  • salt

Grillad chorizo med naanbröd och selleriraita

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Grillad korv med smak från Indien.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skiva sellerin tunt. Riv gurkan grovt och krama ur så mycket vätska som möjligt. Blanda resten av ingredienserna till raitan och vänd ner grönsakerna.
  2. Skär små snitt i skinnet på korvarna och grilla dem runt om 5–7 min eller stek dem i en stekpanna. Värm bröden någon minut per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecca

2020-08-19

God raitan!