Glutenfria kuvertbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Glutenfria kuvertbröd smaksatta med torkad timjan och flingsalt. Perfekta att servera till julmaten.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:175º
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 50 g jäst
  • 5 dl varmt vatten (37°)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • 450 g glutenfri mjölmix
  • 3 dl glutenfritt havregryn, mixat till mjöl
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Smula jästen i en bunke och rör ut med lite av vattnet.
  2. Tillsätt resten av vattnet och resten av ingredienserna. Arbeta ihop till en deg med degkrokarna på elvispen eller i en köksmaskin.
  3. Ta upp en näve deg med väl mjölade händer och klicka ner i en muffinsplåt klädd med bakplåtspapper.
  4. Pudra över mjöl och strö över timjan. Låt jäsa ca 20 min under bakduk. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Tortantobröd med gröna oliver och mozarella

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Frukostbröd

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Frallor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ramslök- och tryffelost

Betyg
Betyg
(1)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 50 g jäst
  • 5 dl varmt vatten (37°)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 tsk salt
  • 450 g glutenfri mjölmix
  • 3 dl glutenfritt havregryn, mixat till mjöl
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1 tsk flingsalt

Glutenfria kuvertbröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2 (1 betyg)

Glutenfria kuvertbröd smaksatta med torkad timjan och flingsalt. Perfekta att servera till julmaten.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:175º
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smula jästen i en bunke och rör ut med lite av vattnet.
  2. Tillsätt resten av vattnet och resten av ingredienserna. Arbeta ihop till en deg med degkrokarna på elvispen eller i en köksmaskin.
  3. Ta upp en näve deg med väl mjölade händer och klicka ner i en muffinsplåt klädd med bakplåtspapper.
  4. Pudra över mjöl och strö över timjan. Låt jäsa ca 20 min under bakduk. Grädda mitt i ugnen ca 15 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Tortantobröd med gröna oliver och mozarella

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Frukostbröd

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(50)
Spara recept

Frallor

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ramslök- och tryffelost

Betyg
Betyg
(1)