För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Glasnudelsallad

Betyg (1-5):
3.09 (23 betyg)

Knaprig sallad varvad med dressing av fisksås, lime, vitlök och ingefära.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g risnudlar
  • 200 g gröna bönor eller sugar snaps i strimlor
  • 300 g röda paprikor i strimlor
  • 80 g babyspenat eller rucola
  • 1 dl korianderblad
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 2 lime, pressad saft
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 krm socker

Gör så här

  1. Bryt nudlarna i bitar och tillaga dem enligt anvisning på förpackningen. Spola dem kalla i en sil och låt rinna av. Förväll bönorna i kokande vatten ca 1 minut, spola med kallt vatten och låt rinna av. Varva nudlar och grönsaker på ett fat. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner i salladen.

Servering

Gott till cocktail eller grillat, t ex fisk, kyckling eller fläskkött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sashimilax med sallad

(8)

Tomatsallad

(7)

Koka kronärtskockor

(201)

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(20)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Räksallad med japansk dressing

(104)

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

(13)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 250 g risnudlar
  • 200 g gröna bönor eller sugar snaps i strimlor
  • 300 g röda paprikor i strimlor
  • 80 g babyspenat eller rucola
  • 1 dl korianderblad
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 2 lime, pressad saft
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 krm socker

Glasnudelsallad

Betyg (1-5):
3.09 (23 betyg)

Knaprig sallad varvad med dressing av fisksås, lime, vitlök och ingefära.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt nudlarna i bitar och tillaga dem enligt anvisning på förpackningen. Spola dem kalla i en sil och låt rinna av. Förväll bönorna i kokande vatten ca 1 minut, spola med kallt vatten och låt rinna av. Varva nudlar och grönsaker på ett fat. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner i salladen.

Servering

Gott till cocktail eller grillat, t ex fisk, kyckling eller fläskkött.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sashimilax med sallad

(8)

Tomatsallad

(7)

Koka kronärtskockor

(201)

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(20)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Räksallad med japansk dressing

(104)

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

(13)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)