Glasnudelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Knaprig sallad varvad med dressing av fisksås, lime, vitlök och ingefära.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g risnudlar
  • 200 g gröna bönor eller sugar snaps i strimlor
  • 300 g röda paprikor i strimlor
  • 80 g babyspenat eller rucola
  • 1 dl korianderblad
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 2 lime, pressad saft
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 krm socker

Gör så här

  1. Bryt nudlarna i bitar och tillaga dem enligt anvisning på förpackningen. Spola dem kalla i en sil och låt rinna av. Förväll bönorna i kokande vatten ca 1 minut, spola med kallt vatten och låt rinna av. Varva nudlar och grönsaker på ett fat. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner i salladen.

Servering

Gott till cocktail eller grillat, t ex fisk, kyckling eller fläskkött.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Råstekt grön sparris, räkor och baconsalt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fish tacos deluxe

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Tomatsallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(124)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 250 g risnudlar
  • 200 g gröna bönor eller sugar snaps i strimlor
  • 300 g röda paprikor i strimlor
  • 80 g babyspenat eller rucola
  • 1 dl korianderblad
  • Dressing:
  • 3 msk fisksås
  • 2 lime, pressad saft
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk riven ingefära
  • 1 krm socker

Glasnudelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Knaprig sallad varvad med dressing av fisksås, lime, vitlök och ingefära.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryt nudlarna i bitar och tillaga dem enligt anvisning på förpackningen. Spola dem kalla i en sil och låt rinna av. Förväll bönorna i kokande vatten ca 1 minut, spola med kallt vatten och låt rinna av. Varva nudlar och grönsaker på ett fat. Rör ihop dressingen och blanda försiktigt ner i salladen.

Servering

Gott till cocktail eller grillat, t ex fisk, kyckling eller fläskkött.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Råstekt grön sparris, räkor och baconsalt

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fish tacos deluxe

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Tomatsallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Aubergine i ugn med fårost

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Räksallad med japansk dressing

Betyg
Betyg
(124)