För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fylld kyckling och böndipp

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st kycklingfilé, tunna skivor (500 g)
  • 200 g mozzarella, riven i bitar
  • 0.5 st snackpaprika, röd
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Böndipp:
  • 1 burk bönor, blandade sorter
  • 1 dl koriander, grovhackad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 tsk olivolja
  • 2 dl tacosås
  • 2 dl gräddfil
  • Till servering:
  • nachochips
  • jalapeño
  • guacamole

Gör så här

  1. Lägg kycklingskivorna på en skärbräda. Lägg ost och paprika på skivorna. Rulla ihop. Fäst med tandpetare. Salta och peppra.
  2. Skölj bönorna i kallt vatten. Lägg i en bunke. Mixa grovt med stavmixer eller mosa med gaffel. Vänd försiktigt runt med koriander, spiskummin och olja. Fördela i små skålar och häll över tacosås. Toppa med gräddfil.

Guacamole

  1. Mosa 2 avokado. Tillsätt 1 pressad vitlöksklyfta och saften från en halv lime. Smaka av med salt.
  2. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingen på medelvärme ca 10 min.
  3. Servera kycklingen med dipperna, nachochips och ev. jalepeños.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kalkon med sötpotatis

(7)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)

Kyckling med gurk- och mangosalsa

(14)

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

(29)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Kycklingburgare med caesardressing

(5)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Japansk ugnsrostad kycklingfilé

(24)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 8 st kycklingfilé, tunna skivor (500 g)
  • 200 g mozzarella, riven i bitar
  • 0.5 st snackpaprika, röd
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • Böndipp:
  • 1 burk bönor, blandade sorter
  • 1 dl koriander, grovhackad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 tsk olivolja
  • 2 dl tacosås
  • 2 dl gräddfil
  • Till servering:
  • nachochips
  • jalapeño
  • guacamole

Fylld kyckling och böndipp

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingskivorna på en skärbräda. Lägg ost och paprika på skivorna. Rulla ihop. Fäst med tandpetare. Salta och peppra.
  2. Skölj bönorna i kallt vatten. Lägg i en bunke. Mixa grovt med stavmixer eller mosa med gaffel. Vänd försiktigt runt med koriander, spiskummin och olja. Fördela i små skålar och häll över tacosås. Toppa med gräddfil.

Guacamole

  1. Mosa 2 avokado. Tillsätt 1 pressad vitlöksklyfta och saften från en halv lime. Smaka av med salt.
  2. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingen på medelvärme ca 10 min.
  3. Servera kycklingen med dipperna, nachochips och ev. jalepeños.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kalkon med sötpotatis

(7)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)

Kyckling med gurk- och mangosalsa

(14)

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

(29)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Kycklingburgare med caesardressing

(5)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Japansk ugnsrostad kycklingfilé

(24)