Fryst cheesecake

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Tillagningstid: 4 timmar 30 minuter
1 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 3 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 125 g philadelphiaost
  • 0.5 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker eller vanillinsocker
  • Garnering:
  • 3 digestivekex
  • 100 g vindruvor
  • 1 skivad kiwi eller annan frukt

Gör så här

  1. Skilj på äggulor och vitor. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden. Rör sönder osten. Blanda den först med gulorna, en i taget, sockret och vaniljsockret. Rör sedan ner grädden. Vänd ner äggviteskummet sist.
  2. Häll blandningen i en rund bakform med löstagbar botten. Ställ formen övertäckt i frysen. Låt den stå minst 4 timmar.
  3. Tag kakan ur frysen ca 30 minuter innan den ska serveras. För över den på serveringsfat. Strö över krossade kex och garnera med frukt.

Tips

Cheesecake kan förvaras i frys flera veckor.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 125 g philadelphiaost
  • 0.5 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker eller vanillinsocker
  • Garnering:
  • 3 digestivekex
  • 100 g vindruvor
  • 1 skivad kiwi eller annan frukt

Fryst cheesecake

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Tillagningstid: 4 timmar 30 minuter
1 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skilj på äggulor och vitor. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden. Rör sönder osten. Blanda den först med gulorna, en i taget, sockret och vaniljsockret. Rör sedan ner grädden. Vänd ner äggviteskummet sist.
  2. Häll blandningen i en rund bakform med löstagbar botten. Ställ formen övertäckt i frysen. Låt den stå minst 4 timmar.
  3. Tag kakan ur frysen ca 30 minuter innan den ska serveras. För över den på serveringsfat. Strö över krossade kex och garnera med frukt.

Tips

Cheesecake kan förvaras i frys flera veckor.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies