Fruktsallad från D-flex

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g nätmelon eller honungsmelon
  • 3 kiwi
  • 125 g hallon
  • 125 g blåbär
  • 1 passionsfrukt
  • 1 dl mandel
  • 1 msk honung
  • 2.5 dl matyoghurt (10%)
  • 0.5 vaniljstång

Gör så här

  1. Skala och skär melon och kiwi i tärningar. Lägg i en skål tillsammans med hallon och blåbär. Gröp ur passionsfrukten och fördela i skålen.
  2. Hetta upp en stekpanna och rosta mandlarna 1 min. Häll på honung och rör om. När honungen fastnat på mandlarna är de klara. Häll upp på bakplåtspapper och låt svalna. Hacka mandeln grovt.
  3. Skrapa ut fröna ur vaniljstången och blanda med yoghurten.
  4. Servera fruktsalladen med de honungsrostade mandlarna och vaniljyoghurt.

Tips

Du kan ta pressad citron och lite extra honung i stället för passionsfrukt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bananasplit med jordgubbssås

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Amerikanska pannkakor med lemon curd

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Proteinpannkaka med bär

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Mandelris med fruktsallad och romlag

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kompott på jordgubbar och äpplen

Betyg
Betyg
(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 600 g nätmelon eller honungsmelon
  • 3 kiwi
  • 125 g hallon
  • 125 g blåbär
  • 1 passionsfrukt
  • 1 dl mandel
  • 1 msk honung
  • 2.5 dl matyoghurt (10%)
  • 0.5 vaniljstång

Fruktsallad från D-flex

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär melon och kiwi i tärningar. Lägg i en skål tillsammans med hallon och blåbär. Gröp ur passionsfrukten och fördela i skålen.
  2. Hetta upp en stekpanna och rosta mandlarna 1 min. Häll på honung och rör om. När honungen fastnat på mandlarna är de klara. Häll upp på bakplåtspapper och låt svalna. Hacka mandeln grovt.
  3. Skrapa ut fröna ur vaniljstången och blanda med yoghurten.
  4. Servera fruktsalladen med de honungsrostade mandlarna och vaniljyoghurt.

Tips

Du kan ta pressad citron och lite extra honung i stället för passionsfrukt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Bananasplit med jordgubbssås

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Amerikanska pannkakor med lemon curd

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Proteinpannkaka med bär

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Mandelris med fruktsallad och romlag

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kompott på jordgubbar och äpplen

Betyg
Betyg
(2)