För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fiskpinnar i korvbröd med citronkräm

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Fiskpinnar på nytt sätt i korvbröd med citronkräm. Mums! Recept av Erik Brännström

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g torsk eller sej
  • 1 dl majsmjöl
  • 1 ägg
  • 2 msk mjölk
  • 3 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja, till stekning
  • 8 korvbröd
  • 1 dl krossade dillchips
  • Citronkräm
  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g färskost
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk citronpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Citronkräm: Vispa alla ingredienser med elvisp till en fast kräm. Smaka av med salt.

Krispig fisk:

  1. Skär fisken i avlånga smala bitar. Salta. Vänd i majsmjöl, sedan i ägg uppvispat med mjölk och vänd sist i panko blandat med flingsalt.
  2. Hetta upp en stekpanna och stek fiskbitarna till fin färg runt om i rikligt med olja. Stek ev korvbröden också. Fyll bröden med en fiskbit, toppa med citronkrämen och krossade chips.

Servering

Grunda bröden med bönmos (recept hittar du här på Coop.se) eller potatismos för extra mättnad.

Tips

Självklart kan man steka färdigköpta panerade fiskbitar om man vill ta en liten genväg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika

2020-07-11

Supergott men bönmoset som är grönt under fattas i receptet och det är 🙌🏻

Cecilia

2019-09-25

Gjorde bönmoset till, jättegott!

Liknande recept

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Lax med salsa verde

(0)

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

(7)

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Sashimi nudelsallad

(7)

Laxpasta med spenat i ugn

(31)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(5)

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

(22)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 400 g torsk eller sej
  • 1 dl majsmjöl
  • 1 ägg
  • 2 msk mjölk
  • 3 dl panko ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • neutral olja, till stekning
  • 8 korvbröd
  • 1 dl krossade dillchips
  • Citronkräm
  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g färskost
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk citronpeppar
  • salt

Fiskpinnar i korvbröd med citronkräm

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Fiskpinnar på nytt sätt i korvbröd med citronkräm. Mums! Recept av Erik Brännström

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Citronkräm: Vispa alla ingredienser med elvisp till en fast kräm. Smaka av med salt.

Krispig fisk:

  1. Skär fisken i avlånga smala bitar. Salta. Vänd i majsmjöl, sedan i ägg uppvispat med mjölk och vänd sist i panko blandat med flingsalt.
  2. Hetta upp en stekpanna och stek fiskbitarna till fin färg runt om i rikligt med olja. Stek ev korvbröden också. Fyll bröden med en fiskbit, toppa med citronkrämen och krossade chips.

Servering

Grunda bröden med bönmos (recept hittar du här på Coop.se) eller potatismos för extra mättnad.

Tips

Självklart kan man steka färdigköpta panerade fiskbitar om man vill ta en liten genväg.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annika

2020-07-11

Supergott men bönmoset som är grönt under fattas i receptet och det är 🙌🏻

Cecilia

2019-09-25

Gjorde bönmoset till, jättegott!

Liknande recept

Sej med grillad paprika och parmesan

(115)

Lax med salsa verde

(0)

Toscansk lax i ugn med råstekt rotselleri

(7)

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Sashimi nudelsallad

(7)

Laxpasta med spenat i ugn

(31)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(5)

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

(22)