Fiskkakor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.13 (23 betyg)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Spara recept

Lax med rosépeppar och fänkålssallad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lax med limesås och spenatwok

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Ugnslax med färskosttopping och tomatsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Fiskpinnar med mumsigt mos och picklad sallad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Krämig tomatsoppa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Grönsaksgratäng med getost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Torskfilé från Medelhavet

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Schilianka

Betyg
Betyg
(10)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Fiskkakor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.13 (23 betyg)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Spara recept

Lax med rosépeppar och fänkålssallad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Lax med limesås och spenatwok

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Ugnslax med färskosttopping och tomatsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Fiskpinnar med mumsigt mos och picklad sallad

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Krämig tomatsoppa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Grönsaksgratäng med getost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Torskfilé från Medelhavet

Betyg
Betyg
(49)
Spara recept

Schilianka

Betyg
Betyg
(10)