För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fiskkakor

Betyg (1-5):
3.13 (23 betyg)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Pankopanerad fisk taco style

(10)

Ädelostfylld lax på salladsbädd

(63)

Blomkåls-Jansson

(97)

Tomatig fiskgryta

(20)

Lax med limesås och spenatwok

(51)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(28)

Schilianka

(10)

Torskfilé från Medelhavet

(49)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Fiskkakor

Betyg (1-5):
3.13 (23 betyg)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Pankopanerad fisk taco style

(10)

Ädelostfylld lax på salladsbädd

(63)

Blomkåls-Jansson

(97)

Tomatig fiskgryta

(20)

Lax med limesås och spenatwok

(51)

Fiskgryta med nudlar och broccoli

(28)

Schilianka

(10)

Torskfilé från Medelhavet

(49)