Fiskkakor

Betyg (1-5):
3.16 (19 betyg)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Spenatfyllda spättafiléer

(8)

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

(6)

Lax- och spenatpaj

(90)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 600 g torskfilé
  • 1 ägg, endast vitan
  • 1 hackat citrongräs
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 0.5 dl hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt
  • Till stekning:
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2 msk rapsolja
  • Till servering:
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 1 lime, pressad saft av
  • isbergssallad

Fiskkakor

Betyg (1-5):
3.16 (19 betyg)

Smakrika vietnamesiska fiskkkor med smak av kokos och ingefära.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Se till att fisken är benfri. Mixa i en matberedare till fiskfärs. Blanda ner övriga ingredienser och rulla till små bollar. Rulla bollarna i kokosflingor och platta till dem lätt.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek fiskbiffarna cirka 2 minuter per sida.
  3. Häll salt och vitpeppar på en tallrik och häll över limesaft. Linda in kakorna i salladsblad, doppa i blandningen innan du äter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



2012-10-16

2012-10-16

Liknande recept

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Spenatfyllda spättafiléer

(8)

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

(6)

Lax- och spenatpaj

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies