Fisk med krispigt gremoulatatäcke

Betyg (1-5):
3.06 (32 betyg)

Fisk i ugnen med tre olika smaker. Välj din favorit.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 23 st
  • 600 g färsk eller fryst tinad torsk, kolja eller sej
  • Gremolatatäcke:
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 torra brödskivor eller 1,5 dl ströbröd
  • 50 g riven parmesanost
  • 2 msk olivolja
  • Frasigt tacotäcke :
  • 1 msk spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk strösocker
  • 1 tsk kajennpeppar
  • 1 buljongtärning
  • 2 torra brödskivor eller 1,5 dl ströbröd
  • 50 g riven ost
  • 2 msk olivolja
  • Medelhav:
  • 50 g soltorkade tomater
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 torra brödskivor eller 1,5 dl ströbröd
  • 50 g riven parmesanost
  • 2 msk olivolja
  • Till servering:
  • 1 kg potatis
  • 500 g broccoli

Gör så här

  1. Salta fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Mixa alla ingredienser till täcket i en matberedare. Fördela smulblandningen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min.

Servering

  1. Servera fisken med kokt potatis och ångad eller lättkokt broccoli.

Tips

Variera med Frasigt tacotäcke eller Medelhav

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Vero

2015-09-16

jättegott!

Anna

2014-10-26

Bästa vardagsfisken! Gott och snabbt.

Liknande recept

Tonfisksallad med vita bönor - Coop

(13)

Fetaostbakad lax med zucchini - Coop

(37)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Asiatisk laxsoppa - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax - Coop

(53)

Laxsida med picklad färskpotatissallad - Coop

(8)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron - Coop

(95)
23 st
  • Ingredienser 23 st
  • 600 g färsk eller fryst tinad torsk, kolja eller sej
  • Gremolatatäcke:
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • 1 citron, finrivet skal
  • 2 torra brödskivor eller 1,5 dl ströbröd
  • 50 g riven parmesanost
  • 2 msk olivolja
  • Frasigt tacotäcke :
  • 1 msk spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk strösocker
  • 1 tsk kajennpeppar
  • 1 buljongtärning
  • 2 torra brödskivor eller 1,5 dl ströbröd
  • 50 g riven ost
  • 2 msk olivolja
  • Medelhav:
  • 50 g soltorkade tomater
  • 2 tsk torkad oregano
  • 2 torra brödskivor eller 1,5 dl ströbröd
  • 50 g riven parmesanost
  • 2 msk olivolja
  • Till servering:
  • 1 kg potatis
  • 500 g broccoli

Fisk med krispigt gremoulatatäcke

Betyg (1-5):
3.06 (32 betyg)

Fisk i ugnen med tre olika smaker. Välj din favorit.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta fisken och lägg den i en smord ugnssäker form. Mixa alla ingredienser till täcket i en matberedare. Fördela smulblandningen över fisken och tillaga mitt i ugnen ca 20 min.

Servering

  1. Servera fisken med kokt potatis och ångad eller lättkokt broccoli.

Tips

Variera med Frasigt tacotäcke eller Medelhav

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Vero

2015-09-16

jättegott!

Anna

2014-10-26

Bästa vardagsfisken! Gott och snabbt.

Liknande recept

Tonfisksallad med vita bönor - Coop

(13)

Fetaostbakad lax med zucchini - Coop

(37)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Asiatisk laxsoppa - Coop

(4)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax - Coop

(53)

Laxsida med picklad färskpotatissallad - Coop

(8)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron - Coop

(95)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies