Fisk i foliepaket på grillen

Betyg (1-5):
2.86 (132 betyg)

Plocka ihop ett grillpaket med fisk, tomat, champinjoner och lök.

Tillagningstid: 30 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 600 g halverade potatisar
  • 1 gul lök, i bitar
  • 0.5 skivad purjolök
  • 1 skivad morot
  • 250 g lax, i 3 cm bitar
  • 200 g torskfilé eller annan vit fisk, i 3 cm bitar
  • 12 körsbärstomater
  • 150 g halverade champinjoner
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk grovhackad dill
  • 0.5 citroner, i små klyftor

Gör så här

  1. Forma 4 stora aluminiumbitar till skålar. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Lägg på lax- och torskfilé. Toppa fisken med körsbärstomater och champinjoner. Tillsätt salt och peppar.
  2. Fördela grädden i skålarna. Vik ihop dem till täta paket och lägg dem på grillen och grilla ca 20 minuter.
  3. Servera med dill och citronklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad torskrygg med äppelsalsa

(1)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Soppa med torsk och pepparrot

(22)

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(4)

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(1)

Krämig "jansson"

(0)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 600 g halverade potatisar
  • 1 gul lök, i bitar
  • 0.5 skivad purjolök
  • 1 skivad morot
  • 250 g lax, i 3 cm bitar
  • 200 g torskfilé eller annan vit fisk, i 3 cm bitar
  • 12 körsbärstomater
  • 150 g halverade champinjoner
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk grovhackad dill
  • 0.5 citroner, i små klyftor

Fisk i foliepaket på grillen

Betyg (1-5):
2.86 (132 betyg)

Plocka ihop ett grillpaket med fisk, tomat, champinjoner och lök.

Tillagningstid: 30 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Forma 4 stora aluminiumbitar till skålar. Fördela potatis, lök, purjolök och morötter i dem. Lägg på lax- och torskfilé. Toppa fisken med körsbärstomater och champinjoner. Tillsätt salt och peppar.
  2. Fördela grädden i skålarna. Vik ihop dem till täta paket och lägg dem på grillen och grilla ca 20 minuter.
  3. Servera med dill och citronklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad torskrygg med äppelsalsa

(1)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Soppa med torsk och pepparrot

(22)

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

(4)

Filodegspizza med västerbottensost och ansjovis

(6)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(1)

Krämig "jansson"

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies