För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fish tacos

Betyg (1-5):
4.62 (8 betyg)

Den grillade fisken och krämig guacamole i spröda tacoskal är en utsökt kombination.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g vit fiskfilé, t ex torsk, sej eller kolja
  • 2.5 msk pressad limesaft
  • chipotlesås på flaska
  • 1 rödlök i tunna skivor
  • 1 tsk strösocker
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • tortillabröd eller tacoskal, guacamole, picklad chili (se recept på coop.se)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°, grill. Lägg fisken på en plåt med bakplåtspapper. Salta runt om. Droppa över limesaften. Grilla i mitten av ugnen 10 min, eller tills fisken är klar. Droppa över chipotlesås.
  2. Blanda löken med sockret tills den börjar safta sig. Häll över vinägern.
  3. Servera fisken, delad i mindre bitar, tillsammans med guacamole i tortillabröd, tacoskal eller tubs. Toppa med löken. Servera med picklad chili.

Tips

Förbered gärna picklad chili och rödlök några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2018-06-02

Köpt recept på coop.se, men inte fått hem ingredienser till vare sig guacamole eller picklad chili. Synd.

Eta

2017-02-05

Ska väl var lite pico de gallo till :-)?

Liknande recept

Fish tacos deluxe

(45)

Pulled salmon

(40)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(25)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Laxtaco

(9)

Klassisk laxburgare

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g vit fiskfilé, t ex torsk, sej eller kolja
  • 2.5 msk pressad limesaft
  • chipotlesås på flaska
  • 1 rödlök i tunna skivor
  • 1 tsk strösocker
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • tortillabröd eller tacoskal, guacamole, picklad chili (se recept på coop.se)

Fish tacos

Betyg (1-5):
4.62 (8 betyg)

Den grillade fisken och krämig guacamole i spröda tacoskal är en utsökt kombination.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°, grill. Lägg fisken på en plåt med bakplåtspapper. Salta runt om. Droppa över limesaften. Grilla i mitten av ugnen 10 min, eller tills fisken är klar. Droppa över chipotlesås.
  2. Blanda löken med sockret tills den börjar safta sig. Häll över vinägern.
  3. Servera fisken, delad i mindre bitar, tillsammans med guacamole i tortillabröd, tacoskal eller tubs. Toppa med löken. Servera med picklad chili.

Tips

Förbered gärna picklad chili och rödlök några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2018-06-02

Köpt recept på coop.se, men inte fått hem ingredienser till vare sig guacamole eller picklad chili. Synd.

Eta

2017-02-05

Ska väl var lite pico de gallo till :-)?

Liknande recept

Fish tacos deluxe

(45)

Pulled salmon

(40)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(25)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Laxtaco

(9)

Klassisk laxburgare

(5)