Fish tacos

Betyg (1-5):
5 (6 betyg)

Den grillade fisken och krämig guacamole i spröda tacoskal är en utsökt kombination.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 600 g vit fiskfilé, t ex torsk, sej eller kolja
  • 2.5 msk pressad limesaft
  • chipotlesås på flaska
  • 1 rödlök i tunna skivor
  • 1 tsk strösocker
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • tortillabröd eller tacoskal, guacamole, picklad chili (se recept på coop.se)

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°, grill. Lägg fisken på en plåt med bakplåtspapper. Salta runt om. Droppa över limesaften. Grilla i mitten av ugnen 10 min, eller tills fisken är klar. Droppa över chipotlesås.
  2. Blanda löken med sockret tills den börjar safta sig. Häll över vinägern.
  3. Servera fisken, delad i mindre bitar, tillsammans med guacamole i tortillabröd, tacoskal eller tubs. Toppa med löken. Servera med picklad chili.

Tips

Förbered gärna picklad chili och rödlök några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2018-06-02

Köpt recept på coop.se, men inte fått hem ingredienser till vare sig guacamole eller picklad chili. Synd.

Eta

2017-02-05

Ska väl var lite pico de gallo till :-)?

Liknande recept

Klassisk laxburgare

(2)

Laxtaco

(9)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Fish tacos deluxe

(32)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Pulled salmon

(38)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g vit fiskfilé, t ex torsk, sej eller kolja
  • 2.5 msk pressad limesaft
  • chipotlesås på flaska
  • 1 rödlök i tunna skivor
  • 1 tsk strösocker
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • tortillabröd eller tacoskal, guacamole, picklad chili (se recept på coop.se)

Fish tacos

Betyg (1-5):
5 (6 betyg)

Den grillade fisken och krämig guacamole i spröda tacoskal är en utsökt kombination.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°, grill. Lägg fisken på en plåt med bakplåtspapper. Salta runt om. Droppa över limesaften. Grilla i mitten av ugnen 10 min, eller tills fisken är klar. Droppa över chipotlesås.
  2. Blanda löken med sockret tills den börjar safta sig. Häll över vinägern.
  3. Servera fisken, delad i mindre bitar, tillsammans med guacamole i tortillabröd, tacoskal eller tubs. Toppa med löken. Servera med picklad chili.

Tips

Förbered gärna picklad chili och rödlök några timmar före servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kristina

2018-06-02

Köpt recept på coop.se, men inte fått hem ingredienser till vare sig guacamole eller picklad chili. Synd.

Eta

2017-02-05

Ska väl var lite pico de gallo till :-)?

Liknande recept

Klassisk laxburgare

(2)

Laxtaco

(9)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Fish tacos deluxe

(32)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Pulled salmon

(38)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies