För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Filodegsknyten

Betyg (1-5):
2.68 (28 betyg)

Ljuvliga små knyten fyllda med fetaost, basilika och pinjenötter.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g fetaost
  • 1 kruka basilika, blad
  • 1 vitlöksklyftor
  • 100 g pinjenötter
  • 4 filodegsark
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Mixa fetaost, basilikablad, vitlök i en matberedare. Tillsätt pinjenötterna mot slutet.
  2. Dela filodegsarken på längden. Fördela fyllningen längst ner på de 8 remsorna, vik in kanterna och rulla ihop till ett litet paket. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Pensla knytena med olivolja, strö över chiliflakes och flingsalt. Grädda i ugnen cirka 10 minuter tills knytena fått fin färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pinchos med brie och rökt kalkon

(0)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Äggröra med parmachips

(4)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Tortillasnibbar

(25)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 300 g fetaost
  • 1 kruka basilika, blad
  • 1 vitlöksklyftor
  • 100 g pinjenötter
  • 4 filodegsark
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk flingsalt

Filodegsknyten

Betyg (1-5):
2.68 (28 betyg)

Ljuvliga små knyten fyllda med fetaost, basilika och pinjenötter.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa fetaost, basilikablad, vitlök i en matberedare. Tillsätt pinjenötterna mot slutet.
  2. Dela filodegsarken på längden. Fördela fyllningen längst ner på de 8 remsorna, vik in kanterna och rulla ihop till ett litet paket. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Pensla knytena med olivolja, strö över chiliflakes och flingsalt. Grädda i ugnen cirka 10 minuter tills knytena fått fin färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pinchos med brie och rökt kalkon

(0)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Äggröra med parmachips

(4)

Snacksticks med musslor/bacon och getost/zucchini

(4)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Tortillasnibbar

(25)

Enkla gravlaxbakelser

(8)

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

(10)