För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fetaosttoast

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

Matig medelhavstoast. Förbered hemma och ät nygrillad på utflykten.

Tillagningstid: 5 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk olivolja
  • 1 lantbröd, gärna fullkorn (2 skivor/person)
  • 200 g fetaost
  • 400 g grillad paprika i olja
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 1 krm peppar

Gör så här

  1. Ringla olivolja på bröden. Skiva eller smula på fetaost och skivad paprika på brödet. Strimla basilika och strö över den på brödet. Peppra.
  2. Gör en dubbelmacka genom att lägga en brödskiva ovanpå.
  3. Packa in mackorna och ta med ut i naturen.
  4. Grilla mackan utomhus på båda sidor direkt innan servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 msk olivolja
  • 1 lantbröd, gärna fullkorn (2 skivor/person)
  • 200 g fetaost
  • 400 g grillad paprika i olja
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 1 krm peppar

Fetaosttoast

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

Matig medelhavstoast. Förbered hemma och ät nygrillad på utflykten.

Tillagningstid: 5 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ringla olivolja på bröden. Skiva eller smula på fetaost och skivad paprika på brödet. Strimla basilika och strö över den på brödet. Peppra.
  2. Gör en dubbelmacka genom att lägga en brödskiva ovanpå.
  3. Packa in mackorna och ta med ut i naturen.
  4. Grilla mackan utomhus på båda sidor direkt innan servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!