Färskostbollar med citron och dill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Ett krämigt tillbehör till kräftskivan.

Tillagningstid: 4 timmar
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g Kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 liten citron, rivet skal
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till dekorering:
  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme. Servera bollarna till nybakat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Avokado- och fetaoströra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Aubergine med saffransyoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig potatissallad med örter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Räkdipp med chips

Betyg
Betyg
(9)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g Kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 liten citron, rivet skal
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till dekorering:
  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Färskostbollar med citron och dill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Ett krämigt tillbehör till kräftskivan.

Tillagningstid: 4 timmar
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme. Servera bollarna till nybakat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Avokado- och fetaoströra

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Aubergine med saffransyoghurt

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Krämig potatissallad med örter

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Räkdipp med chips

Betyg
Betyg
(9)