För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färskostbollar med citron och dill

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ett krämigt tillbehör till kräftskivan.

Tillagningstid: 4 timmar
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 liten citron, rivet skal
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till dekorering:
  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme. Servera bollarna till nybakat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

(8)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

(4)

Brioche saffransbullar

(21)

Skagenröradipp med chips

(11)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Krämig wasabisill

(8)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g kesella, 10%
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 liten citron, rivet skal
  • 2 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Till dekorering:
  • 1 msk grovhackad dill
  • 1 citron, tunt strimlat skal

Färskostbollar med citron och dill

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Ett krämigt tillbehör till kräftskivan.

Tillagningstid: 4 timmar
8 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll kesellan i ett kaffefilter och låt rinna av i cirka 3 timmar. Blanda den avrunna kesellan med dill, citronskal, salt och peppar.
  2. Forma med hjälp av två skedar åtta stycken bollar. Strö över dill och citronskal. Låt stå i kylen minst 1 timme. Servera bollarna till nybakat bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vita chokladpraliner med saffransfyllning

(8)

Bikarbonatsbröd med äpple och fänkål

(4)

Brioche saffransbullar

(21)

Skagenröradipp med chips

(11)

Aubergine med saffransyoghurt

(0)

Krämig wasabisill

(8)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(14)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)