Färska vårrullar med jordnötsdipp

Betyg (1-5):
3.82 (11 betyg)

Somriga vegetariska färska vårrullar med en fantastisk god jordnötsdipp.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Fyllning
  • 100 g glasnudlar
  • 200 g rispapper
  • 200 g morot
  • 200 g vitkål
  • 0.5 kruka färsk koriander
  • 1 dl saltade jordnötter, grovhackade
  • Jordnötsdipp
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 0.5 msk japansk soja

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och skölj dem i kallt vatten. Skala och strimla morot och vitkål tunt, gärna på mandolin. Hacka koriander grovt (både stjälkar och blad).
  2. Vispa ihop ingredienserna till jordnötsdippen. Doppa ett rispapper i taget i kallt vatten och lägg på en tallrik. Lägg fyllningen i mitten på pappret och vik ihop till en rulle. Lägg upp rullarna direkt på ett serveringsfat (gärna inoljat så att de inte fastnar). Servera tillsammans med dippsåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Sötstark blomkålscurry - Coop

(34)

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg - Coop

(6)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron - Coop

(95)

Spenatgryta med bakat ägg och vitlöksbröd - Coop

(19)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata - Coop

(20)

Fiskgryta med tomat och curry - Coop

(16)

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris - Coop

(1)
11 st
  • Fyllning
  • 100 g glasnudlar
  • 200 g rispapper
  • 200 g morot
  • 200 g vitkål
  • 0.5 kruka färsk koriander
  • 1 dl saltade jordnötter, grovhackade
  • Jordnötsdipp
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 msk finriven färsk ingefära
  • 0.5 msk japansk soja

Färska vårrullar med jordnötsdipp

Betyg (1-5):
3.82 (11 betyg)

Somriga vegetariska färska vårrullar med en fantastisk god jordnötsdipp.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och skölj dem i kallt vatten. Skala och strimla morot och vitkål tunt, gärna på mandolin. Hacka koriander grovt (både stjälkar och blad).
  2. Vispa ihop ingredienserna till jordnötsdippen. Doppa ett rispapper i taget i kallt vatten och lägg på en tallrik. Lägg fyllningen i mitten på pappret och vik ihop till en rulle. Lägg upp rullarna direkt på ett serveringsfat (gärna inoljat så att de inte fastnar). Servera tillsammans med dippsåsen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Sötstark blomkålscurry - Coop

(34)

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg - Coop

(6)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron - Coop

(95)

Spenatgryta med bakat ägg och vitlöksbröd - Coop

(19)

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata - Coop

(20)

Fiskgryta med tomat och curry - Coop

(16)

Friterade kräftstjärtar med dippsås och ris - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies