För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färsk pasta med bacon

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Det här är nästan som en varm pastasallad, och den funkar bra att ta med på vårens första picknick, eller som medhavd lunch till skolan om det är utflykt på gång.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g fylld färsk pasta
  • 140 g bacon
  • 150 g sugar snaps
  • 250 g körsbärstomater
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering
  • parmesanost
  • olivolja och flingsalt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär baconet i sex bitar och stek det knaprigt i het panna.
  2. Tillsätt sugarsnaps, tomater och pastan till pannan med baconet. Vänd ner spenaten och krydda med svartpeppar. Servera med riven parmesan, olivolja och ev flingsalt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fattig riddare med ost och skinka

(16)

Dagobertare extra allt

(5)

Baconlindad torskrygg med potatiskross

(20)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Tagliatelle med bacon och fetaost

(19)

Grönkålspaj med julskinka och senapscréme

(31)

Skink- och ostpaj

(7)

Strimlat kött med nudlar

(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 500 g fylld färsk pasta
  • 140 g bacon
  • 150 g sugar snaps
  • 250 g körsbärstomater
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till servering
  • parmesanost
  • olivolja och flingsalt

Färsk pasta med bacon

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Det här är nästan som en varm pastasallad, och den funkar bra att ta med på vårens första picknick, eller som medhavd lunch till skolan om det är utflykt på gång.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär baconet i sex bitar och stek det knaprigt i het panna.
  2. Tillsätt sugarsnaps, tomater och pastan till pannan med baconet. Vänd ner spenaten och krydda med svartpeppar. Servera med riven parmesan, olivolja och ev flingsalt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fattig riddare med ost och skinka

(16)

Dagobertare extra allt

(5)

Baconlindad torskrygg med potatiskross

(20)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Tagliatelle med bacon och fetaost

(19)

Grönkålspaj med julskinka och senapscréme

(31)

Skink- och ostpaj

(7)

Strimlat kött med nudlar

(5)