För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg (1-5):
3.58 (12 betyg)

En riktigt lättlagad middag med färsk fylld pasta, ugnsbakade morötter och tomater samt färsk mozzarella. Den nya vardagsfavoriten!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g morötter
  • 400 g små kvisttomater
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 mozzarella
  • 0.5 kruka färsk basilika

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i stavar. Fördela morötter, tomater och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och salta.
  2. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt pastan med grönsakerna och mozzarellan bruten i bitar. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecka

2018-11-15

Jättegott och enkelt att laga. Perfekt som snabb vardagsmat. Kokade morötterna åt sonen och serverade vid sidan så alla blev nöjda.

Liknande recept

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(126)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Fyllda auberginer

(19)

Medelhavsgratäng

(21)

Squashplättar

(92)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g morötter
  • 400 g små kvisttomater
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 mozzarella
  • 0.5 kruka färsk basilika

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg (1-5):
3.58 (12 betyg)

En riktigt lättlagad middag med färsk fylld pasta, ugnsbakade morötter och tomater samt färsk mozzarella. Den nya vardagsfavoriten!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i stavar. Fördela morötter, tomater och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och salta.
  2. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt pastan med grönsakerna och mozzarellan bruten i bitar. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecka

2018-11-15

Jättegott och enkelt att laga. Perfekt som snabb vardagsmat. Kokade morötterna åt sonen och serverade vid sidan så alla blev nöjda.

Liknande recept

Spaghetti med tomat och fetaost

(9)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(126)

Köttfärssoppa tacostyle

(13)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Fyllda auberginer

(19)

Medelhavsgratäng

(21)

Squashplättar

(92)