Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

En riktigt lättlagad middag med färsk fylld pasta, ugnsbakade morötter och tomater samt färsk mozzarella. Den nya vardagsfavoriten!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 500 g morötter
  • 400 g små kvisttomater
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 mozzarella
  • 0.5 kruka färsk basilika

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i stavar. Fördela morötter, tomater och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och salta.
  2. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt pastan med grönsakerna och mozzarellan bruten i bitar. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecka

2018-11-15

Jättegott och enkelt att laga. Perfekt som snabb vardagsmat. Kokade morötterna åt sonen och serverade vid sidan så alla blev nöjda.

Liknande recept

Halloumitaco med tomat- och avokadosalsa

(13)

Vegopizza på kikärtsbotten

(10)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Rotfruktsgratäng med grönkål och cheddar

(10)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Gazpacho med pizzabullar

(9)

Halloumi Stroganoff

(311)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 500 g morötter
  • 400 g små kvisttomater
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 mozzarella
  • 0.5 kruka färsk basilika

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg (1-5):
3.25 (8 betyg)

En riktigt lättlagad middag med färsk fylld pasta, ugnsbakade morötter och tomater samt färsk mozzarella. Den nya vardagsfavoriten!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i stavar. Fördela morötter, tomater och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och salta.
  2. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt pastan med grönsakerna och mozzarellan bruten i bitar. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecka

2018-11-15

Jättegott och enkelt att laga. Perfekt som snabb vardagsmat. Kokade morötterna åt sonen och serverade vid sidan så alla blev nöjda.

Liknande recept

Halloumitaco med tomat- och avokadosalsa

(13)

Vegopizza på kikärtsbotten

(10)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Rotfruktsgratäng med grönkål och cheddar

(10)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Gazpacho med pizzabullar

(9)

Halloumi Stroganoff

(311)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies