Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

En riktigt lättlagad middag med färsk fylld pasta, ugnsbakade morötter och tomater samt färsk mozzarella. Den nya vardagsfavoriten!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g morötter
  • 400 g små kvisttomater
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 mozzarella
  • 0.5 kruka färsk basilika

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i stavar. Fördela morötter, tomater och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och salta.
  2. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt pastan med grönsakerna och mozzarellan bruten i bitar. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecka

2018-11-15

Jättegott och enkelt att laga. Perfekt som snabb vardagsmat. Kokade morötterna åt sonen och serverade vid sidan så alla blev nöjda.

Liknande recept

Spara recept

Piccata med ratatouille

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Lunchlådesallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Burrito med kyckling

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 500 g morötter
  • 400 g små kvisttomater
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 mozzarella
  • 0.5 kruka färsk basilika

Färsk fylld pasta med ugnsbakade grönsaker och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

En riktigt lättlagad middag med färsk fylld pasta, ugnsbakade morötter och tomater samt färsk mozzarella. Den nya vardagsfavoriten!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och skär morötterna i stavar. Fördela morötter, tomater och vitlök på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och salta.
  2. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd runt pastan med grönsakerna och mozzarellan bruten i bitar. Toppa med basilikablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rebecka

2018-11-15

Jättegott och enkelt att laga. Perfekt som snabb vardagsmat. Kokade morötterna åt sonen och serverade vid sidan så alla blev nöjda.

Liknande recept

Spara recept

Piccata med ratatouille

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Lunchlådesallad

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Burrito med kyckling

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)