Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Smakrik och lättlagad varm bowl.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 700 g fryst falafel
  • 3 dl bulgur
  • 4 tomater, tärnade
  • 2 dl hackad persilja
  • 1 rödlök, finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 275 g hummus
  • Vitlöksyoghurt
  • 2 dl yoghurt 10%
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk honung
  • 1 krm cayennepeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Tillaga falafel och bulgur enligt anvisning på förpackningarna. Blanda ingredienserna till vitlöksyoghurten.
  2. Blanda den kokta bulguren med tomat, persilja, rödlök, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Fördela falafel och bulgursallad i fyra skålar/matlådor och servera med vitlöksyoghurt och hummus.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 700 g fryst falafel
  • 3 dl bulgur
  • 4 tomater, tärnade
  • 2 dl hackad persilja
  • 1 rödlök, finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar
  • 275 g hummus
  • Vitlöksyoghurt
  • 2 dl yoghurt 10%
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk honung
  • 1 krm cayennepeppar
  • 0.5 tsk salt

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Smakrik och lättlagad varm bowl.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga falafel och bulgur enligt anvisning på förpackningarna. Blanda ingredienserna till vitlöksyoghurten.
  2. Blanda den kokta bulguren med tomat, persilja, rödlök, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Fördela falafel och bulgursallad i fyra skålar/matlådor och servera med vitlöksyoghurt och hummus.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo - Coop

(7)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(0)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies