Enkla lammfärsspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.29 (7 betyg)

Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!

8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g lammfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 lime, i klyftor
  • tabbouleh

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
  2. Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
  3. Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Grillade kycklingspett

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingben med ingefärsglaze

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gröna vegobullar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(7)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g lammfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 lime, i klyftor
  • tabbouleh

Enkla lammfärsspett

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.29 (7 betyg)

Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!

8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
  2. Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
  3. Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Grillade kycklingspett

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kycklingben med ingefärsglaze

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grahamspaj med spenat och dill

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Gröna vegobullar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(7)