Enkla lammfärsspett

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!

8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 500 g lammfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • Till servering
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 lime, i klyftor
  • tabbouleh

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
  2. Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
  3. Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(1)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 500 g lammfärs
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 stor vitlöksklyfta, riven
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • Till servering
  • 50 g fetaost, smulad
  • 1 lime, i klyftor
  • tabbouleh

Enkla lammfärsspett

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Persiljan kan varieras med timjan, rosmarin, oregano, mejram eller den ört du gillar mest!

8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till spetten utom oljan. Blöt händerna, forma färsen till åtta avlånga kebaber och trä dem på blötlagda träspett.
  2. Pensla spetten med olja och grilla eller stek runt om tills färsen är precis genomstekt, ca 5 min.
  3. Servera med tabbouleh, fetaost och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini - Coop

(13)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(1)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies